"ImoInvest" a inaugurat un complex rezidenţial de 12 miloane euro la Sibiu

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 29 noiembrie 2007

Societatea de dezvoltări imobiliare ImoInvest Cluj a inaugurat, ieri, la Sibiu un complex rezidenţial de 160 de apartamente, investiţia totală ridicându-se la 12 milioane euro, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii companiei. Ansamblul este structurat pe şapte imobile cu apartamente de una sau două camere cu suprafeţe construite între 58 şi 82 metri pătraţi, şi include locuri de parcare, loc de joacă pentru copii şi spaţii verzi.

Preţul apartamentelor variază de la 675 la 1000 euro pentru un metru pătrat, în funcţie de imobilul în care este situat apartamentul. "Deja 30% din apartamentele de la Sibiu au fost vândute. Vânzarea se face atât direct, la noi, cât şi printr-o agenţie, dar comisionul este acelaşi", a spus preşedintele grupului ImoInvest, Iosif Pop, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, compania mai are în derulare alte opt proiecte. Patru în Cluj Napoca, trei în Bucureşti şi unul în Baia Mare. "În Cluj suntem în negocieri cu Primăria pentru a ridica o clădire de birouri de 15 sau 20 etaje, Europa Business Center, iar un alt proiect în derulare, este un cartier rezidenţial la Gilău (18 km de Cluj), de 140 de locuinţe, cu o investiţie totală de 16 milioane euro", a precizat Pop.

În Bucureşti, compania va construi un ansamblu rezidenţial de 10-12 milioane euro, situat în sectorul 6, un altul de vile, în comuna Tunari, de 8-9 milioane euro, şi unul în sectorul 2, dar pentru care nu a fost încă stabilit amplasamentul. "Suntem în discuţii pentru încă un proiect la Sibiu. Este vorba fie de o clădire de birouri, fie tot de locuinţe. Suntem în negocieri pentru un teren într-o zonă centrală", a conchis Pop.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb