Impact Developer& Contractor pune la dispoziţia Concurenţei actele necesare

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 16 martie 2007

Compania Impact Developer&Contractor va pune la dispoziţia Consiliului Concurenţei actele necesare privind eventuala operaţiune de concentrare economică prin achiziţia Hobbit Intermediere Asigurări S.A, , a anunţat, ieri, un comunicat de presă al companiei. Compania Impact Developer&Contractor consideră că nu a desfăşurat activităţi de concentrare economică în perioada de 13.12. 2001 şi 7.12. 2006, ci doar a protejat investiţia în cazul preluării Hobbit Intermediere Asigurări.

Potrivit datelor companiei, preluarea a fost făcută prin "respectarea prevederilor legilor speciale cu privire la schimbarea denumirii societăţii Hobbit Intermediere Asigurări S.A. în Hobbit Broker de Asigurare Reasigurare SRL şi majorarea capitalului social al societăţii în vederea continuării desfăşurării activităţii societăţii preluate."

Consiliul Concurenţei a anunţat, miercuri, că investighează posibilitatea ca preluarea Hobbit Intermediere Asigurări SA de către Impact Developer & Contractor SA să fi avut loc fără emiterea unei decizii din partea autorităţii de concurenţă.

Impact Developer & Contractor a achiziţionat, în 2001, Hobbit Intermediere Asigurări SA, operaţiune ce a a fost notificată de abia în 2006, în urma intervenţiei autorităţii de concurenţă. La 7 decembrie 2006, Concurenţa a emis o decizie de neobiecţiune privind concentrarea notificată. Preluarea, care a fost realizată în 2001, a fost notificată Consiliului Concurenţei în 2006, iar compania Impact a fost amendată cu suma de 3.000 de lei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb