Impact investeşte peste 44 milioane euro în extinderea cartierului Greenfield din nordul Capitalei

M.F.
Ziarul BURSA #Companii / 19 august 2016

Impact investeşte peste 44 milioane euro în extinderea cartierului Greenfield din nordul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor investeşte 44 milioane de euro pentru amenajarea Ansamblului Platanilor, a treia faza de dezvoltare din complexul rezidenţial Greenfield Băneasa, lucrările urmând să fie finalizate începând cu primul trimestru din 2017, potrivit Mediafax.

Investiţia acoperă construcţia blocurilor, infrastructura şi utilităţile aferente, iar apartamentele se pot rezerva începând din luna august a acestui an.

Ansamblul Platanilor este dezvoltat pe un teren în suprafaţă de 10 ha şi cuprinde 39 de blocuri construite în regim de înălţime P+4E şi P+5E, totalizând 888 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere. Primele 21 blocuri, cu 476 apartamente, vor fi livrate la începutul lui 2017, iar următoarele 18 blocuri cu 412 apartamente vor fi finalizate în trimestrul al III-lea al anului viitor.

Complexul va include şi parcul Platanilor, alături de locuri de joacă, teren de sport multifuncţional, zonă de fitness şi zonă de recreere.

"După un prim semestru cu vânzări care au depăşit rezultatele semestriale obţinute de noi din 2008 până în prezent, am demarat lucrările la cea de-a treia fază a cartierului Greenfield. Noile locuinţe vor îndeplini aceleaşi standarde de calitate care definesc acest proiect, iar în plus venim cu un avantaj unic pentru zona de nord a capitalei - preţuri mai mici decât media sectorului 1. Comunitatea Greenfield reuneşte în prezent peste 3.000 de rezidenţi şi creşte în fiecare zi", au declarat reprezentanţii Impact.

Prima fază a proiectului Greenfield a fost dezvoltată în perioada 2007-2010 şi este vândută în proporţie de 100%. Aceasta se întinde pe o suprafaţă de 10 ha şi cuprinde 680 de apartamente şi vile în cele 5 ansambluri (Rubin, Topaz, Blue, Onix şi Quartz). A doua fază, Ansamblul Salcâmilor, dezvoltat în perioada 2014-2016, se întinde pe o suprafaţă de 7 ha şi cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere. În prezent, acesta este vândut în proporţie de 85%.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. S-a rezolvat cumva problema drumului prin padure? Ca parca era ILEGAL! Madam Palmer, DVS. ce parere ai? Si banii de unde vin? De la HSBC? Nu cred...Din lista lu' Bica ( vezi Iaciu si Andrici fruntasi pe ea )? Emisiunea de obligatiuni s-a nascut moarta! Deci nici de-aici...Sau o fi facut Mateescu vreo donatie din partea grupului infractional organiza ( Prince Paul, Andronic, d-l "Kaas"...)? Inclin sa cred ca si-a vandut Iaciu ceva proprietati ( poate si dna Dorina ).

    De urmarit procesul Impact cu d-l R. N. ! A existat un europarlamentar PDL cu acest nume...o fi el, n-o fi el ??!! Ce satisfactie as avea sa v-o t...aga taman un PDL-ist ! Adica unul care vine din partidul care v-a fost complice in magariile pe care le-ati facut la Oradea!

    1. Oradene

      Ti am mai spus magaru moare de drum lung...... 

      Bai, dar rapid mai esti !!! Reactionezi ca_cum ar fi firma ta...Sau e? Parca ai fi din lotul " contractelor false " de la Oradea cu care ( sprijiniti de avocata T. / clienta ) ati pus LABA pe terenuri...Bolojan STIE !

      M am lamurit cu tine

      Esti de domeniul patologicului 

      Sa fii sanatos 

      De sanatate ai cea mai mare nevoie 

      Pe bune! Ma rog, sanatatea e buna oricand! Dar acum sunt sanatos tun! Mai bine comentai ceva despre "contractele false" de la Oradea...Sa-mi spui de exemplu ce a facut Gina cu cele 6 case " cumparate "?!!! Sau Lidia , Gabriela, tanti Maria, Carmen, Cristina, Vladutu lu' tatutu, ...Toti astia ce-au facut cu ele? Sau e cum zic eu: nici nu le-au avut vreodata! Atat cat sa bata PENALUL MATEESCU palma cu primarul BOLOJAN si sa semneze TRANZACTIA! Nu zici nimic?

      Ramai in pace

      Eu n-am fost parte a " Pacii de la Oradea ", deci in pace nu pot ramane si nu voi ramane Hai RARES, lupta ! Cel putin cu gandul te sustin!

      Principala cale de acces în Greenfield un așa zis drum a fost anulată prin decizie definitiva și irevocabila...PUZ Greenfield a fost anulat în instanță...autorizaț iile avind la bază acest PUZ sunt nule de drept...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb