Împrumutaţii în CHF au mărşăluit astăzi pe străzile Capitalei

G.F.
Bănci-Asigurări / 25 septembrie 2016

Manifestaţie (Sursa foto: Facebook Diana Pasareanu)

Manifestaţie (Sursa foto: Facebook Diana Pasareanu)

Actualizare : 15:00 Gheorghe Piperea: "Salariile BNR, cinic de mari în raport cu lanţurile în care sunt ţinuţi debitorii ruinaţi de bănci"

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat, astăzi, pe contul său de Facebook imaginile de la protestul organizat de Grupul clienţilor cu credite în franci elveţieni.

"Imagine de la protestul pe care tv-urile şi site-urile amicale cu banksterii nu vor să îl reflecte. Coroana e pentru cei care au plecat din această lume unde erau sclavi. Sacul e pentru salariile pe care vătafii acelor stăpâni de sclavi nu erau pregătiţi să ni le dezvăluie, căci erau cinic de mari în raport cu lanţurile în care sunt ţinuţi debitorii ruinaţi de bănci.Uşa intimidantă din fier forjat e de la BNR", a declarat avocatul Gheorghe Piperea.

(G.F.)

--------

Actualizare 12:50

Protestatarii mărşăluiesc către sediul Băncii Naţionale a României (BNR), transmire Realitatea TV. La manifestaţii participă aproximativ 300 de protestatari, potivit declaraţiilor unui reprezentant al Grupului clienţilor cu credite în franci elveţieni.

(G.F.)

-------

Actualizare 12:20

Manifestanţii care solicită conversia împrumuturilor contractate în CHF au început să se adune în urmă cu câteva minute lângă Muzeul Antipa.

(G.F.)

--------

Grupul clienţilor cu credite în franci elveţieni (CHF) va mărşălui, astăzi, în Bucureşti, solicitând conversia împrumuturilor contractate în CHF, potrivit unui anunţ publicat pe Facebook.

"Acum este momentul să luptăm pentru Legea Conversiei. Să le arătăm că noi nu ne vom opri până când nu se va face dreptate! Participaţi! Luptaţi pentru viitorul vostru şi al famillor voastre! Nu cerem decât ceea ce este corect, nimic în plus, nimic în minus!", se menţionează pe pagina de Facebook a GCCC.

Potrivit sursei citate, marşul se va desfăşura pe traseul Piaţa Victoriei (trotuarul din dreptul Muzeului Antipa), Banca Naţională a României (BNR), Parc Izvor (lângă Parlament), iar traseul va fi parcurs între ora 12:30 şi 13:30.

Reprezentanţii Grupului (GCCC) au declarat că au primit acceptul de la Primăria Bucureşti pentru marşul de astăzi.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Poza e beton!

    Politica strutului.Politicienii cred ca daca ei sunt santajati de bancherii care au cumparat teleleviziunile asa zise de stiri sa taca ,conflictul si tensiunea nu exista.Duplicitari ca Birchal,pe fata se giugiuleste cu Ponta , psd si populatia si in spate isi vede de miliianele de dolari.

    Sa le explodeze mamaliga in mecla. 

    In fata nesimtirii bnr si a bancilor, parlamentul trebuie sa dea dovada de responsabilitate si sa legifereze in interesul oamenilor, nu al bancilor santajiste

    E timpul desteptarii din somnul financiar indus de banci !

    Educarea financiara trebuie sa devina obligatorie ! 

    M-am intors acum. A fost un protest foarte reusit. Dupa cum s-a anuntat a fost in mai multe orase din tara. A fost mai tare decat protestul contra lui Oprea din fata Senatului. Acolo au fost decat cateva mii. Am vazut ca in Bucuresti au fost circa 10000. Dar si in Craiova, Cluj, Timisoara au fost multi. In Constanta am fost vreo 5000. S-a spus ca va fi in toata tara. Asa a fost.

    1. :)))))))))))))Io zic ca au fost cateva zeci de meleoane, aud ca au venit si din alte tari :))))))))))))))))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb