ÎMPRUMUTAŢII ÎN FRANCI ELVEŢIENI ANUNŢĂ: Manifestaţie de susţinere a comisarului CJPC Dumitru Manţu

I.A.
Miscellanea / 16 ianuarie 2019

Manifestaţie de susţinere a comisarului CJPC Dumitru Manţu

Grupul Clienţilor cu Credite în CHF (GCCC) organizează o manifestaţie autorizată de susţinere a comisarului Dumitru Sorin Manţu, din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, în contextul presiunilor exercitate ca urmare a emiterii celor 2 procese-verbale prin care Bancpost şi OTP Bank au fost obligate să restituie consumatorilor peste 500 milioane de euro.

Totodată, pe bază de documente, comisarul Manţu acuză conducerile succesive ale ANPC că ar fi sprijinit şi protejat băncile, în defavoarea consumatorilor, pagubele suferite de debitori fiind de ordinul sutelor de milioane de euro, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

GCCC a sesizat ANPC în privinţa cesiunilor de credite performante realizate de către OTP Bank şi Bancpost, autoritatea dispunând restituirea către consumatori a sumei de 500 milioane euro.

În comunicat se mai precizează: "Au trecut patru ani în care am încercat să informăm şi să îndrumăm, în mod constant, cei 22.000 de membri ai grupului. Patru ani în care am organizat nenumărate forme de protest în încercarea de a determina adoptarea unor legi ori îmbunătăţirea legislaţiei în materie de protecţia consumatorilor, fără a ne raporta strict la împrumutaţii în franci elveţieni. Încă de la început eram conştienţi că ne-am angrenat într-o luptă de durată şi inegală, din mai multe puncte de vedere. De aceea, de curând am fondat şi Credere, o asociaţie de protecţia consumatorilor de servicii financiar-bancare."

Astfel, la solicitarea membrilor grupului, GCCC a decis să infiinţeze CREDERE, ca asociaţie de protecţia consumatorilor dedicată serviciilor financiar-bancare.

"Dumitru Sorin Manţu ne poate reda încrederea în instituţiile statului. În momentul în care această reîncredere va fi restabilită, atunci înseamnă că România va fi un loc mai bun pentru fiecare dintre noi.", mai precizează comunicatul.

PROGRAMUL MANIFESTAŢIEI

12:00-12:45: Manifestaţie în faţa sediului central al ANPC pentru susţinerea comisarului Dumitru Sorin Manţu

12:45-13:15: Deplasarea participanţilor către sediul central al OTP Bank din str. Buzeşti nr. 66-68

13:15-13:45: Manifestaţie în faţa sediului central al OTP Bank, ca modalitate de transmitere a unui mesaj către întregul sistem bancar din România.

13:45-14:20: Deplasarea participanţilor către sediul Băncii Naţionale a României din str. Lipscani nr. 25

14:20-15:00: Manifestaţie în faţa sediului Băncii Naţionale a României, scopul fiind acela a ridica întrebări pertinente asupra modalităţii în care BNR a supravegheat băncile din România, în contextul cesiunilor de credite performante realizate de către instituţiile de credit din ţara noastră. Avem pregătit un cadou simbolic pentru domnul guvernator Mugur Isarescu, în speranţa că domnia sa va dori să îl utilizeze în activitatea curentă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Vin....trebuie sa fim uniti! Trebuie sa se faca dreptate...sa se elimine abuzul!!!

    1. Cine v-a pus sa luati credite in franci elvetieni? Va credeati elvetieni unde salariul minim este de 4000 franci? Cel mai bun credit este ala pe care nu il iei, de care nu ai nevoie. Sau daca ai nevoi i-al in lei.

      Vorbi si tu ca si tu esti om, nu? si zisei sa te afli in treaba

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb