IMSG negociază achiziţia mai multor agenţii de publicitate româneşti

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 11 septembrie 2007

International Marketing&Sales Group (IMSG), compania irlandeză care va prelua agenţia de publicitate Friends Advertising, negociază achiziţia mai multor agenţii româneşti , a declarat luni, la Bucureşti, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele board-ului IMSG, Greg Thain.

"Ne aşteptăm ca în 12 luni să facem aproximativ trei sau patru tranzacţii în România. Vom cumpăra cu siguranţă mai multe companii în România şi ne aflăm în negocieri active. Am mai negociat şi cu alte companii înainte de a prelua Friends, cu una chiar destul de mare. Peste două sau trei săptămâni vom anunţa o tranzacţie cu o altă companie din România", a declarat Greg Thain.

Managementul IMSG se aşteaptă ca, în urma tranzacţiilor din România, operaţiunile româneşti să genereze între 5 şi 8 % din profitul total al companiei IMSG.

Preşedintele board-ului a spus că IMSG a ales să preia Friends Advertising deoarece aceasta este o companie dinamică şi are un mare potenţial de dezvoltare. "Pentru noi, Friends a fost o agenţie dinamică ce s-a potrivit profilului nostru. În plus, România a crescut mult în ultimii 15 ani şi va fi nevoie de experienţa nostră în marketing, branding sau retail", a explicat el.

Greg Thain a mai spus că IMSG va investi în agenţia Friends Advertising şi că aceasta va fi condusă în continuare de acelaşi management. Sorin Trâncă, managing partner la Friends Advertising, a explicat că agenţia îşi propune să se dezvolte mai mult pe partea de strategie, planning şi branding.

Negocierile dintre IMSG şi Friends Advertising au început în septembrie 2006, iar acordul prevede finalizarea procesului de achiziţie în anul 2011, când IMSG va prelua în totalitate acţiunile Friends Advertising. Ultimul pas al achiziţiei se va face la un preţ care va ţine cont de rata de profitabilitate şi de creşterea indicatorilor economici.

International Marketing&Sales Group (IMSG) este o companie irlandeză care oferă servicii de vânzări şi marketing pe pieţe în dezvoltare şi are, în prezent, birouri în 20 de oraşe, în ţări precum Rusia, Turcia, Ungaria, Ucraina şi India.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb