În 2020, Echipa Bolt a trecut la 100% work from home şi a crescut cu 25%

A.P.
Comunicate de presă / 26 octombrie 2020

HORIA COMAN

HORIA COMAN

Bolt şi-a extins divizia de software development din România cu 25% şi plănuieşte o creştere a echipei cu încă 30-40% pentru anul viitor. Specialiştii din România dezvoltă soluţii, funcţionalităţi ale platformei şi aplicaţii şi servicii noi pentru toate subsidiarele europene Bolt, iar anul acesta au fost implicaţi în proiectele de lansare a serviciilor de livrare de mâncare şi de închiriere a trotinetelor electrice în mai multe oraşe de pe continent, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Horia Coman, şeful diviziei de software development Bolt spune: "În prezent, suntem 50 de colegi în divizie - jumătate lucrează la sistemele de hărţi geografice necesare aplicaţiei de mobilitate, iar cealaltă jumătate lucrează la aplicaţia Bolt Food. Condiţiile sociale şi de piaţă ne-au impulsionat anul acesta să lansăm servicii noi în multe ţări europene, echipa noastră a susţinut tehnologic toate aceste lansări, în multe cazuri în timp record, iar în continuare lucrăm la menţinerea platformelor şi adăugarea de noi caracteristici."

În România, lansarea Bolt Food a presupus integrarea rapidă a sute de parteneri din HORECA şi a mers mai mult pe plăţile cu cardul, dată fiind obişnuinţa de plată deja creată şi nivelul de confort şi de siguranţă sporit pe care îl asigură acest tip de plată atât pentru client, cât şi pentru curieri.

Pe segmentul de ride-hailing, Bolt a creat un sistem de hărţi intern, care a permis completarea hărţilor existente cu repere şi străzi lipsă. Toate aceste lansări şi proiecte mari au fost însoţite, în subsidiar, de numeroase alte caracteristici şi funcţionalităţi adăugate platformei, toate menite să contribuie la stabilitatea şi utilitatea acesteia.

Echipa de software Bolt s-a adaptat uşor cu regimul de telemuncă, având în vedere faptul că şi înainte de începerea pandemiei exista posibilitatea de a lucra de la distanţă şi că activitatea diviziei presupunea, oricum, interacţiune virtuală cu colegi din întreaga Europă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. iata forta work fr om home - forta pe care managerii romani inapoiati mintal nu o inteleg ...

    work fr om home e viitorul!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb