ÎN 2022 HP România susţine programe de formare dedicate tinerilor şi directorilor de şcoli

G.D.
Companii / 20 aprilie 2022

HP România susţine programe de formare dedicate tinerilor şi directorilor de şcoli

"E momentul ca directorii de şcoli să fie lideri în educaţie". Sub acest motto, HP Inc. România ia parte la cea de-a patra ediţie a programului de dezvoltare a abilităţilor de leadership şi management dedicat directorilor de şcoli, conform unui comunicat remis redacţiei. Este o iniţiativă a Asociaţiei pentru Valori în Educaţie, implementată prin Academia de Leadership - primul program de dezvoltare şi creştere a abilităţilor de leadership şi management, dedicat directorilor de şcoli şi grădiniţe care vor să îmbunătăţească rezultatele educaţionale din instituţiile pe care le conduc.

Potrivit sursei citate, programul se adresează directorilor sau directorilor adjuncţi de grădiniţă, şcoală gimnazială sau liceu, instituţie publică sau privată, iar înscrierile au fost deschise pentru oricine este interesat să-şi schimbe şcoala prin activităţi ce vor avea impact în rândul elevilor şi al echipei de profesori.

În decursul anului şcolar 2022-2023, 10 manageri din cadrul HP România vor oferi mentorat - inclusiv sesiuni de project management, leadership sau business knowledge - directorilor înregistraţi în programul ONG-ului Asociaţia pentru Valori în Educaţie.

În cadrul unui alt program educaţional - HP Digital Learning, susţinut de HP Foundation - HP România şi ONG-ul The Social Incubator oferă mentorat şi îndrumare tinerilor cu vârste între 17 şi 24 de ani proveniţi din medii vulnerabile, în special din sistemul de protecţie a copilului. Angajaţii HP România fac voluntariat în acest proiect, denumit Digital Shift, şi îi ajută pe tineri să dobândească abilităţi şi competenţe digitale, împărtăşindu-le în acelaşi timp din experienţa lor profesională şi personală pentru a-i susţine să-şi continue studiile şi să-şi găsească un loc de muncă.

"Expertiza digitală este un instrument atât de necesar pentru elevi în aceste vremuri. Iar tinerii care provin din medii vulnerabile şi îşi încep viaţa pe cont propriu în afara sistemului instituţionalizat de protecţie a copilului au cu atât mai mult nevoie de îndrumare, de cunoştinţe şi informaţii utile şi de oameni care să le fie aproape la început de drum. Este un proiect în care ne-am implicat de anul trecut şi pe care ne dorim să-l continuăm pentru că suntem, la rândul nostru, inspiraţi de poveştile acestor tineri", a subliniat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Anul trecut, 25 de tineri au beneficiat de pregătire în cadrul Digital Shift, iar anul acesta peste 40 de tineri sunt înscrişi la sesiunile de mentorat din cadrul programului care se va desfăşura în perioada aprilie-iunie, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb