ÎN 2022 Regatta Imobiliare a vândut cel mai scump teren din România

G.D.
Companii #Construcţii / 5 ianuarie 2023

Sursa foto: www.pixabay.com

Sursa foto: www.pixabay.com

Dacă nu ar fi pornit războiul, care a speriat investitorii străini, Regatta Imobiliare ar fi avut o creştere a tranzacţiilor, conform unui comunicat remis redacţiei. Ei s-au retras de teama regiunii. Compania s-a reinventat şi a închis tranzacţia record a vânzării terenului din Primăverii cu suma de 5.980 Euro/ mp. Cel mai scump teren vândut în România.

"Apoi am negociat şi am inchis o tranzacţie cu un teren de 7.000.000 Euro în zona Barbu Vacarescu, unde se va dezvolta proiectul One City Club", adaugă Regatta Imobiliare.

Potrivit sursei citate, la sfârşitul anului 2022 s-a semnat One Plaza Athenee din strada Clemenceau, o clădire în construcţie unde va funcţiona un hotel, cu o valoare de 13.000.000 Euro.

Aceste tranzacţii demonstrează că locaţia este cel mai important lucru într-o investiţie imobiliară.

Inflaţia prezentă la nivel global generează investiţii imobiliare de calitate, preţul nefiind principalul indicator.

Locaţiile bune rămân din ce în ce mai puţine.

"Din cauza faptului că banii sunt mai scumpi acum, datorită dobânzilor şi a inflaţiei, tranzacţiile pe piaţa mică şi medie se realizează mai greoi, în schimb produsul de mare calitate se vinde. Toţi dezvoltatorii se uită după locatiile cele mai bune.

De-a lungul timpului am vândut vile de 500.000 $ care acum se revând la 5-6 milioane de euro. Asta înseamnă investiţie imobiliară inteligentă, iar locaţiile din parcelarea Jianu, Filipescu şi Ioanid nu dau greş. Palate precum Casa Miţa Biciclista la a cărei vânzare am participat şi care a devenit un fenomen, sunt emblematice pentru orice metropolă pentru că generează si turism. Mai avem la vânzare case ca şi aceasta, cu locaţii excelente, superbe palate, care aşteaptă să fie renovate sau folosite", spune Regatta Imobiliare.

În ceea ce priveşte tendinţele pentru birouri în 2023, lipsa terenurilor şi blocarea puz-urilor au condus la o scădere a ofertei de spaţii de birouri noi în Centrul Bucureştiului, consecinţa fiind că preţurile chiriilor au început să se majoreze.

Majoritatea angajatorilor au ales să îşi cheme angajaţii în birouri. Noua generaţie de angajaţi preferă birourile de lângă casă, cu un mixt de rezidenţial, spaţii de relaxare, zone verzi, facilitate de educaţie ( şcoli, gradiniţe), se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Inflaţia prezentă la nivel global generează investiţii imobiliare de calitate, preţul nefiind principalul indicator. - lol pretul intotdeauna este indicator!! pretul a ce poti scoate din el.

    iar inflatia globala este data tocmai de deschiderea robinetului de creditare la ordin banca centrala si politica gov! 

    inflatia este - credit - intotdeauna un fenomen monetar! 

    s c cret 

    inflatia este intotdeauna credit / masa monetara fara contrapartida in bunuri si servicii reale; inflatia anunta istoric cresterea in piata de malinvestment; ce anunta istoric formarea unui munte de “stocuri / credit” fara contrapartida in cerere solvabila ce va declansa iar alt ciclu de falimente si executari silite fapt ce va genera deflatia din fata.

    Deflatia este intotdeauna un fenomen monetar atunci cand creditul ca si cantitate si dobanda scade (ciclul de coborare a dobanzilor ipotecare spre zero) simultan cu aruncare in piata de catre banci comerciale si locale executari silite la foc automat;  

    Ciclul deflatiei se vede in somaj bomba plus NPL bomba = creditare degradata si alocari gresite / in exced de calital -credit. 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb