ÎN ACEST AN, PE PIAŢA NOASTRĂ Gran Via trece pragul de 2.000 de apartamente finalizate

A.V.
Companii #Construcţii / 22 septembrie 2020

Gran Via trece pragul de 2.000 de apartamente finalizate

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate trece în acest an pragul de 2.000 de apartamente livrate pe piaţa românească, odată cu finalizarea ultimei faze a proiectului Timişoara 58 - 300 de apartamente, potrivit unui comunicat al societăţii.

"Ultimii ani au reprezentat pentru noi un efort de echipă, ajungând la finalul lui 2019 să avem 1.800 de apartamente livrate", declară Ana Maria Nemţanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România, adăugând că dezvoltatorul a implementat în 2020 un proces de re-branding, abordând o nouă siglă, actuală. Domnia sa precizează: "2020 este un an al schimbării şi am considerat oportun, odată cu depăşirea bornei de 2.000 de apartamente, să redefinim brandul Gran Via într-o manieră contemporană".

De redefinirea brandului s-a ocupat Verbio, agenţie de marketing & comunicare specializată pe segmentul de real-estate.

Proiectul Timişoara 58 a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcţie, pe un teren în suprafaţă de 32.000 mp (fosta platformă industrială Frigocom), totalizând o investiţie de 45 milioane de euro în achiziţia terenului, infrastructură, 7 blocuri şi diverse facilităţi precum locuri de parcare, alei de circulaţie sau loc de joacă destinat locatarilor.

Până anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmând ca după finalizarea ultimei faze, întreaga comunitate să numere 800 de unităţi: garsoniere, două şi trei camere, precum şi apartamente tip duplex. Toate apartamentele se încadrează în cota de TVA de 5%, cererea provenind atât din partea tinerelor familii bucureştene, cât şi din partea celor care se relochează în Bucureşti din alte judeţe.

Conform dezvoltatorului, proiectul se află la 15 minute de mers pe jos de staţia de metrou Gorjului.

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piaţa românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidenţiale. Dezvoltatorul a finalizat în Bucureşti peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timişoara 58 (ambele în Sectorul 6 al Capitalei) şi Aviaţiei Apartments, în Sectorul 1. În Constanţa, dezvoltatorul are în construcţie ansamblul Gran Via Marina, la 10 minute de staţiunea Mamaia.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu cad preturile la apartamente nu!!!

    Se acumuleaza stocuri in shadow stats simultan cu tensiunea crescuta pe licitatii si executari silite. 

    Sa vezi distractie cand se intalneste investitorul / dezvoltatorul la concurenta cu bancile ce vor executa si arunca in piata active ce le vor trage in jos balanta pe marginalul profit pierdere. 

    Da deci nu vine criza imobiliare, nici nu este balon imobiliar :))) asa cum este pe mai tot globul pamantesc... la noi merg imobiliarele spre luna. 

    Va recomand sa aruncati un ochi pe italia cipru grecia .... pe acolo ajunge si romania in maxim 5 ani corectia si 10-15 ani trendul descendent.... 

    Sa o facem lata inca odata.... 

    Oricum ortacii imobiliari si bancile vor castiga din devalorizarea leului ca invers levier de reglare nominale tatorate!!! 

    Asta e jocul de cand lumea pe fiecare criza. 

    O sa ii auzi la tv vai domne a venit criza, da la sto ei tot profit vor face din raprtul conversiei euro leu trecut fata de viitor si in raport cu rate de dobanzi mult mai mici in viitor unde vor face iar refinantari pentru a regla balantele. 

    Oricum stocurile sunt adunate la usa, urmeaza sa intre buluc pe usa: atat persoanele fizice ce au pierdut locuri de munca, persoane ce ies la pensie si se muta, atat executatii silit, companiile ce pierd active pe stingerea datoriilor, dezvoltatorii si bancilele... o sa fie veselie..... 

    Eu deja am blocat o suma frumoasa la banca in forma de credit cu pasuire 12 luni la ofiterul de credit pana o accesez.

    Am rezolvat frumos cu o cinste mica la baiatu, stiti voi cum se face (gen creditele alea Ninja; sau alea de le acceseaza mereu politicienii pe favoruri in crize economice cu dobanzi dub media pietei din trend). 

    Populatia romaniei o sa piarda 600000 mii de locuitori (pana in 2025) prin decese naturale / boli / imbatranire... deci numai de aici o sa fie o medie de 1000000 -200000 mii de spatii locative aruncate in piata!!!

    Piata imobiliara o sa se duca in cap si nu o sa isi revina real decat in alti 20 de ani de acum in colo...  

    Populatia romaniei pierde accelerat milioane de oameni in 10-15 ani!!!!! 

    Va astept sa speculati asta dragi ortaci imobiliari!!! 

    Oricum vine si o criza alimentara si o inflatie galopanta la alimente caci o sa scada real productivitatea!!! 

    Cine o sa stea la tara si se cospodareste o sa fie mai bine economic decat ala ce sta la oras si va plati mai scum un trai mai prost si mai poluat de viata!!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb