ÎN ANUL 2021 HS Timber Group a sprijinit proiecte sociale de peste 5,06 milioane de Euro

S.B.
Companii / 21 decembrie 2021

HS Timber Group a sprijinit proiecte sociale de peste 5,06 milioane de Euro

HS Timber Group, companie prezentă în România cu cinci fabrici de prelucrare a lemnului, a sponsorizat în România, proiecte sociale în valoare de peste 5,06 milioane de Euro, numai în anul 2021, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Anul 2021 a fost în continuare unul provocator în toate sectoarele din cauza pandemiei cauzate de COVID-19," a spus Dan Bănacu, director general al HS Timber Productions România. "Am acordat o atenţie sporită pentru protecţia sănătăţii angajaţilor noştri şi de asemenea am oferit sprijin financiar şi material comunităţilor locale, urmărind să facem diferenţa acolo unde era mai mare nevoie de ajutor în proiecte sociale, de mediu şi de viitor."

La Sebeş, unde se construieşte un Altfel de Spital - Primul Centru Pediatric Naţional din România, pentru copii cu paralizie cerebrală, afecţiuni neuromotorii şi traumă, compania contribuie la amenajarea şi echiparea unei săli de terapie pentru ca acei copii care au atâta nevoie de ajutor specializat să găsească aici oaza lor alinare, alături de familiile lor.

În Siret, compania a sprijinit Spitalul de Boli Cronice în vederea renovării pavilionului central, incluzând acoperişul şi faţada, care, din cauza trecerii timpului, punea în discuţie siguranţa pacienţilor şi a trecătorilor. O dată cu această renovare, în urma căreia s-a păstrat aceeaşi arhitectură ca cea a construcţiei anterioare, s-au îmbunătăţit considerabil condiţiile oferite de către unitatea spitalicească.

Tot în Siret, HS Timber Group se implică în lucrările de renovare şi modernizare de la Centrul de Asistenţă Socială "Ingvar Kamprad" din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială. Astfel, rezidenţii centrului, în special cazuri sociale, persoane fără aparţinători şi posibilităţi, persoane cu dizabilităţi şi aflate în situaţii de risc ori bunicii rămaşi singuri, vor avea parte în continuare de condiţii decente pentru un trai liniştit la bătrâneţe.

La toate acestea se adaugă şi sprijin cu produse din lemn pentru comunităţile locale, panel şi produse din lemn masiv pentru mobilierul şcolilor şi grădiniţelor dar şi lucrări de renovare şi întreţinere. În plus, pentru al şaselea an la rând, au fost donaţi peleţi pentru încălzirea pe timp de iarnă a Spitalului de Boli Cronice din Siret, jud. Suceava şi la centrul social pentru copii "Sf. Ştefan" al Fundaţiei Caritas din Sâniob, din jud. Bihor.

La Valea Mare, din judeţul Covasna, a luat naştere un loc de joacă pentru copii din sat iar trei şcoli din mediul rural, din judeţ, au fost dotate cu table interactive. Sprijinul în ceea ce priveşte educaţia continuă şi compania finanţează programul after-school din Reci, de care beneficiază micuţii din sat. De asemenea, în Târgu Secuiesc a fost renovată şi dotată bucătăria spitalului cu sprijinul companiei.

Tot în judeţul Covasna, angajaţii HS Timber Productions Reci au participat în calitate de voluntari la o ampla acţiune de ecologizare a malurilor râurilor Olt şi Negru, un proiect derulat sub patronajul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, iar compania a sponsorizat montarea de camere speciale pentru supravegherea malurilor râurilor, într-un proiect de prevenirea a deversării ilegale a deşeurilor.

La Comăneşti, judeţul Bacău, compania a sprijină lucrări ample de renovare a Spitalului Orăşenesc Ioan Lascăr precum şi trei licee din judeţ pentru dotarea laboratoarelor şi a altor facilităţi pentru elevi.

HS Timber Group a încheiat cu Fundaţia Pădurea de Mâine un parteneriat strategic pentru a implementa împreună proiectele sociale şi de mediu care promovează dezvoltarea responsabilă a pădurilor din România, în beneficiul comunităţilor locale. De la lansarea proiectului de împădurire Pădurea de Mâine au fost plantaţi 797.000 de puieţi pe 186 ha de teren din nouă judeţe ale ţării şi a fost iniţiat un program de silvicultură responsabilă în cadrul căruia s-a construit un pod modular mobil la Târnava Mare. Acesta îmbunătăţeşte infrastructura forestieră şi protejează cursurile de apă din zonele montane. De asemenea, se vor sprijini dezvoltarea unor proiecte de conservare a biodiversităţii în arii forestiere existente.

Regiunile în care activează reprezintă baza succesului companiei şi astfel aceasta va continua să demonstreze angajamentul faţă de comunităţile locale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aha astia de la Schweighofer isi fac propaganda, cu lemnul ilegal cum stau?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb