ÎN APRILIE Aproximativ 70 de angajaţi ai Poştei Române au donat peste 30 de litri de sânge

G.U.
Miscellanea / 15 aprilie 2022

Aproximativ 70 de angajaţi ai Poştei Române au donat peste 30 de litri de sânge

În luna aprilie, aproximativ 70 de angajaţi ai Poştei Române din mai multe judeţe ale ţării au reuşit să doneze la centrele judeţene de transfuzie sanguină peste 30 de litri de sânge, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Prin contribuţia lor, întreaga cantitate donată va putea acoperi nevoile medicale pentru salvarea a nu mai putin de 201 vieţi.

Poştaşii din şapte judeţe ale ţării, situate în zona istorică a Munteniei, au participat în pragul Săptămânii Mari a Paştelui Ortodox la o nouă etapă a campaniei "Donează parte din viaţa ta", îndeplinind cu succes rolul de donatori activi de sânge.

Astfel, cei aproape 70 de participanţi la acţiunea de implicare socială au putut dona peste 30 de litri de sânge, care vor fi un real sprijin pentru nevoile sistemului medical din fiecare judeţ, notează sursa citată.

Oficiul Judeţean de Poştă Vâlcea a avut cea mai consistentă prezenţă în cadrul acţiunii de donare, unde 24 de poştaşi au reuşit să contribuie cu peste zece litri de sânge. De asemenea, angajaţii Poştei Române din judeţul Olt au fost următorii donatori, într-un top al implicării în cadrul campaniei umanitare, prin participarea a 15 poştaşi, în timp ce alţi 14 angajaţi ai Poştei Române au provenit din judeţul Gorj. Acţiunea de donare a beneficiat şi de sprijinul poştaşilor din judeţele Dolj, cu 6 angajaţi donatori, Argeş, cu cinci donatori, prezenţe ale donatorilor fiind înregistrate şi la nivelul judeţelor Mehedinţi şi Dâmboviţa.

Campania "Donează parte din viaţa ta" a demarat în luna ianuarie a.c., ca primă acţiune de donare de sânge la nivelul operatorului naţional de servicii poştale. Până în luna aprilie, iniţiativa a reuşit să implice un număr de aproape 320 de angajaţi ai Poştei Române ca donatori activi, care au contribuit cu peste 140 de litri de sânge la salvarea de vieţi omeneşti. Proiectul social va continua pe tot parcursul anului, următoarea etapă a maratonului umanitar se va desfăşura, din nou, la nivelul poştaşilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb