ÎN CEA DE-A DOUA SĂPTĂMÎNĂ A LUNII IULIE Tranzacţiile la BRM au totalizat 6,5 milioane RON

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 19 iulie 2005

Valoarea tranzacţiilor derulate la Bursa Română de Mărfuri a atins, în a doua săptămînă a lunii iulie, valoarea de peste 2,1 milioane dolari, echivalentul a peste 6,5 milioane RON, informează un comunicat al Bursei Române de Mărfuri.

CFR Irlu, unul dintre ordonatorii constanţi ai ringului bursier, a beneficiat în urma licitaţiei cu strigare de o diferenţă favorabilă în termeni reali de 48,98 la sută la achiziţia de lavete ţesute, aceasta fiind cea mai mare valoare a îmbunătăţirilor de preţ obţinute în raport cu preţul de pornire, în săptămîna care s-a încheiat.

Cei mai activi ordonatori ai ringului bursier au fost, în ordinea valorilor de tranzacţionare: RA ROMAT SA, cu tranzacţii de peste 2,1 milioane RON, urmată de baza de aprovizionare Floreşti a companiei Petrom - membru OMV Grup, Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Bucureşti, Societatea Naţională de Transport Feroviar Marfă CFR Marfă, Electrica Serv SA etc. O procedură importantă, datorită specificului obiectului achiziţiei, servicii de telefonie mobilă, a fost ordonată de Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC), care a încheiat un contract de furnizare cu Mobifon de circa 200.000 dolari. În teritoriu, terminalul BRM Galaţi s-a detaşat în topul punctelor de lucru, atît datorită valorii de tranzacţionare, cît şi valorii reale a diferenţelor favorabile. Astfel, motorina a fost achiziţionată prin intermediul ringului bursier la o valoare de circa 890 mii dolari pentru un lot, reprezentînd 80.000 litri. Tot în ringul gălăţean, achiziţia de apă minerală a reprezentat subiectul unei îmbunătăţiri de preţ faţă de valoarea estimată de 65,52 la sută în termeni reali.

Procedurile organizate în teritoriu au totalizat 2,3 milioane lei RON. La această valoare, şi-au mai adus contribuţia şi licitaţiile organizate la terminalele BRM din Braşov, Iaşi, Cluj, Prahova, Piatra Neamţ, Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb