ÎN DOAR NOUĂ LUNI, Motorola implementează tehnologia WiMAX pentru Wateen Telekom în Pakistan

Comunicat Motorola
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 22 februarie 2007

Barcelona, Spania - Congresul 3GSM 2007 - februarie 2007 - Motorola, Inc. (NYSE:MOT) a anunţat că a implementat reţeaua WiMAX pentru Wateen Telecom în 17 oraşe importante din Pakistan, inclusiv Islamabad, Karachi şi Lahore. Cele două companii au realizat apeluri de voce şi transfer de date end-to-end, demonstrând o soluţie completă a reţelei.

Wateen Telecom, care aparţine Warid Telecom International, utilizează tehnologia WiMAX Motorola în vederea asigurării serviciilor de date wireless în bandă largă, pentru persoane fizice şi juridice. Reţeaua WiMAX reprezintă un aspect vital în viziunea Wateen Telecom privind crearea unei reţele de comunicaţii de clasă în Pakistan, deoarece asigură o soluţie în bandă largă eficientă din punct de vedere al costurilor şi al implementării rapide.

La doar nouă luni după câştigarea contractului, Motorola a proiectat, furnizat şi implementat infrastructura WiMAX, utilizând tehnologia de bază IMS, astfel încât reţeaua Wateen să poată oferi abonaţilor servicii de voce, date, Internet şi multimedia.

"Ne-am fixat ţeluri şi termene limită îndrăzneţe," spune Tariq Malik, Chief Executive Officer, Wateen Telecom. "Având Motorola ca partener pentru proiectarea, furnizarea şi implementarea WIMAX, am reuşit să creăm o reţea de calitate superioară, în cel mai scurt timp. În acelaşi timp, am avut posibilitatea să ne concentrăm asupra dezvoltării altor aspecte ale afacerii. În mod similar, Motorola preia controlul reţelei în numele nostru, sub egida contractului de servicii pentru toate operaţiunile asupra reţelei."

"Wateen Telecom oferă un bun exemplu cu privire la modul în care WiMAX asigură eficienţa din punct de vedere al costurilor şi viteza de implementare, ceea ce permite unui operator competitiv să îşi construiască rapid o reţea wireless în bandă largă", afirmă Jose Figueroa, Corporate Vice President, Motorola Networks & Enterprise. "Mai mult, parteneriatul acesta demonstrează modul în care o ţară aflată în curs de dezvoltare poate face un salt direct către tehnologia modernă şi poate desfăşura cu succes o infrastructură modernă de telecomunicaţii."

Soluţiile WiMAX Motorola au fost create pentru a sprijini aplicaţiile de comunicaţii fixe, portabile, nomade şi mobile. Punctele de acces WiMAX, echipamentul clientului şi cipurile mobile WiMAX aflate în dezvoltare şi destinate a intra în componenţa dispozitivelor Motorola aparţin portofoliului de soluţii MOTOwi4, care completează reţeaua wireless în bandă largă. O parte din costurile asociate implementării reţelei vor fi finanţate de către compania Motorola.

Despre Wateen

Wateen Telecom reprezintă cea mai recentă achiziţie Abu Dhabi Group în materie de comunicaţii din Pakistan, după lansarea de succes a Warid Telecom din aceeaşi ţară. Warid Telecom furnizează servicii de comunicaţii mobile GSM pentru aproximativ 8 milioane de clienţi, cifră atinsă în aproximativ doi ani.

Wateen Telecom şi-a propus să ajungă lider în domeniul tehnologiei, creând o adevărată "Reţea În Bandă Largă Pentru Pakistan", oferind calitate, siguranţă şi permisivitate în sectorul telecomunicaţiilor şi, nu în ultimul rând, asigurând clienţilor servicii de ultimă generaţie direct la domiciliu, în timp real. Datorită resurselor sale: fibră optică de peste 5000 de km, reţea wireless în bandă largă, centre de date şi facilitaţi de tele-housing, Wateen oferă soluţii complete de comunicare, inclusiv servicii de voce internaţionale şi domestice, posibilitatea realizării unor teleconferinţe video/ videotelefonie, conectivitate la Internet în bandă largă şi de date, servicii de televiziune de calitate similară celei oferite de DVD şi VAS, precum şi Video Security, servicii de supraveghere şi jocuri interactive pentru corporaţii, utilizatori persone fizice sau juridice.

Wateen oferă, de asemenea, infrastructură de telecomunicaţii pentru operatorii de cablu, de telefonie mobilă, servicii ISP, cartele telefonice şi card PrePay pentru companiile partenere.

Pentru a afla mai multe informaţii despre companie, vă rugăm să vizitaţi www.wateen.com.

Despre Motorola

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este lider mondial şi inovator permanent în domeniul comunicaţiilor wireless şi de bandă largă. Inspiraţi de viziunea Seamless Mobility - mobilitate fără limite în comunicare, specialiştii care formează echipa Motorola sunt dedicaţi obţinerii celor mai bune soluţii care să-i permită consumatorului să rămână conectat, în permanenţă şi cu uşurinţă, la tot ceea ce înseamnă viaţa sa: oameni, informaţii, locuri, divertisment nelimitat. Motorola asigură mobilitate fără limite în comunicare prin crearea unor produse esenţiale pentru consumator, a unor experienţe de mobilitate fără precedent şi a unor reţele puternice, toate completate de o serie de servicii de consultanţă. Una dintre cele 100 de companii incluse în celebrul top Fortune 100, având o tradiţie îndelungată şi o prezenţă puternică pe piaţa mondială, Motorola a înregistrat în anul 2006 vânzari în valoare de 42,9 miliarde de dolari.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb