În DORALY operează 9 retaileri de tip Cash & Carry, care ocupă 35.000 mp

A.F.
Companii / 18 decembrie 2023

În DORALY operează 9 retaileri de tip Cash & Carry, care ocupă 35.000 mp

Comercianţii din DORALY, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din România, cu spaţii dedicate comerţului angro, Cash & Carry şi retail, au înregistrat vânzări de 600 de milioane euro în 2022, în creştere cu 9% faţă de anul 2021. Segmentul Cash & Carry contribuie cu vânzări de 220 milioane euro, cu o medie de 6.000 Euro/mp, acesta aflându-se în creştere şi în 2023, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, începând cu anul 2016, DORALY şi-a dezvoltat accelerat segmentul Cash & Carry, marcând modernizarea sistemului de vânzări prin integrarea retailului alături de vânzările predominant angro, pentru a facilita si accesul persoanelor fizice la preţuri de angro. Pentru a pune în practică această strategie de repoziţionare, DORALY a investit în modernizarea parcului comercial şi în extinderea cu noi pavilioane comerciale.

În urma acestor investiţii, DORALY a devenit parcul comercial cu cea mai mare suprafaţă concentrată de magazine de tip Cash & Carry din România - peste 35.500 mp, reprezentând 35% din totalul celor 100.000 mp închiriabili.

În prezent, DORALY găzduieşte 9 retaileri Cash & Carry, care oferă o gamă variată de produse la preţuri de producător sau importator, din categorii diverse: alimente şi băuturi, detergenţi şi cosmetice, articole de menaj, produse pentru casă, îngrijire personală, jucării, articole de birotică şi papetărie, instalaţii şi obiecte sanitare, electronice şi electrocasnice, ambalaje, produse unicat. Printre aceşti retaileri se numără DCN EU Retail, Lucidius Market, DECENU NOI, Ertec Ideal, Estetik Packing, Grand Cotton, Ametist Depot, Geko Fruit, JYSK.

Cele mai mari vânzări în 2022, în valoare de 90 milioane euro, au fost înregistrate de DCN EU, magazin de produse de menaj şi uz casnic, detergenţi, cosmetice şi ambalaje, care dispune o suprafaţă de vânzare de aproximativ 9.300 mp în cadrul parcului. Pe locul următor se află Lucidius Market, importator de produse alimentare şi nealimentare, cu vânzări de aproximativ 65 milioane euro.

O alta ancoră importantă a parcului comercial este hypermarketul românesc DECENU NOI, deschis in 2020, care ocupă un spaţiu de aproape 10.000 mp.

"Extinderea segmentului Cash & Carry constituie o componentă principală a strategiei noastre de dezvoltare în ultimii ani. Investiţiile în modernizarea şi extinderea spaţiilor comerciale ne-au permis să atragem retaileri de succes, creând cele mai bune condiţii pentru comercializarea produselor atât angro, cât şi cu amănuntul. Această abordare ne-a facilitat accesul către categorii diverse de cumpărători, de la antreprenori la cumpărători individuali, cărora le punem la dispoziţie o gamă variată de produse de calitate, la preţuri angro. Suntem bucuroşi să contribuim la îmbunătăţirea permanentă a satisfacţiei clienţilor la cumpărături şi la creşterea afacerilor partenerilor noştri", a declarat domnul Gheorghe Iaciu, fondator DORALY.

Situat pe DN2, în Afumaţi, judeţul Ilfov, la 20 de minute de "km 0" al capitalei, DORALY poate fi accesat uşor de cumpărătorii din toată ţara. Parcul comercial are un trafic anual de 3 milioane de vizitatori. Cumpărătorii care vin să se aprovizioneze de aici sunt atât firme care achiziţionează pentru revânzare, afacerea sau consumul propriu, cât şi persoane fizice.

Toate spaţiile închiriate sunt personalizate în funcţie de nevoile comercianţilor şi oferă soluţii moderne de comercializare şi depozitare, sisteme de securitate de ultimă generaţie şi eficienţă energetică sporită, care se traduce printr-un consum minim de energie şi costuri de funcţionare reduse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb