ÎN LEGĂTURĂ CU UN COMPLOT VIZÂND INFLUENŢAREA ALEGERILOR DIN 6 NOIEMBRIE: Rusoaica Elena Husainova, inculpată în SUA pentru imixtiune

A.S.
Internaţional / 21 octombrie 2018

Rusoaica Elena Husainova, inculpată în SUA pentru imixtiune

Departamentul american al Justiţiei a acuzat o cetăţeană rusă că a jucat un rol-cheie într-un plan susţinut de Kremlin, care viza purtarea unui "război al informaţiilor" contra Statelor Unite şi influenţarea campaniei alegerilor de la jumătate de mandat de luna viitoare, relatează Reuters.

Departamentul a anunţat că a declanşat urmăriri penale împotriva Elenei Husainova, în vârstă de 44 de ani, acuzată de conspiraţie în vederea unui amestec în sistemul politic american, potrivit unei plângeri depusă la Alexandria, în statul Virginia, de departament.

Elena Husainova era directoarea contabilităţii unei operaţiuni intitulate "proiectul Lakhta", finanţată de oligarhul rus Evgheni Viktorivici şi de două întreprinderi pe care le conduce acesta, Concord Management and Consulting LLC şi Concord Catering.

Cu ajutorul unor reţele de socializare şi altor mijloace media, membrii acestei conspiraţii au purtat "un război al informaţiilor contra Statelor Unite", încercând să trezească neîncrederea faţă de candidaţi în alegeri şi în sistemul politic, acuză departamentul, informează News.ro.

Agenţii de informaţii şi de securitate americane - Biroul directorului serviciilor naţionale americane de informaţii (ODNI), Departamentul Justiţiei (DoJ), FBI şi Departamentul Securităţii Interne - şi-au exprimat îngrijorarea faţă de eforturi ale Rusiei, Chinei, Iranului şi unor grupări străine de a interveni în alegerile în Congres şi alegerile prezidenţiale din 2020.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Directoarea contabilitatii (!?! ) ........"incercand sa trezeasca neincrederea fata de candidati(i) in alegeri si in sistemul politic ...." -bine ,dar asta fac in permanenta unele siteuri ,televiziuni si ziare de la noi. O masura inpotriva lor ar fi imediat taxata drept cenzura ,la americani se cheama apararea statului !

    1. Decât să pierzi timpul, postac ieftin ce ești, mai bine pune mâna pe carte!

      ÎNpotriva tuturor!  

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb