ÎN NICI TREI LUNI DE LA LANSARE, Sunnyville a vândut peste 30% din apartamente

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 2 martie 2017

Cartierul rezidenţial Sunnyville a avut de câştigat de pe urma ştirilor că zona Răcădău din Braşov este printre cele mai sigure din ţară. "Această ştire a avut ca efect imediat creşterea solicitărilor de apartamente noi, în special în Răcădău, desemnat acum oficial ca fiind cel mai sigur cartier al Braşovului", spun reprezentanţii dezvoltatorului într-un comunicat de presă.

"În cele aproape trei luni care au trecut de la lansarea proiectului nostru, acesta este vândut în proporţie de peste 30%. În acest ritm vom vinde cu siguranţă mai mult de jumătate din apartamente până la sărbătorile de Paşte", declară Romina Dovleac, CMO Sunnyville Braşov.

Aceasta spune că dezvolatorului complexului rezidenţial s-a gândit foarte atent la detaliile de execuţie ale locuinţelor, oferind un plus de confort termic şi fonic, în acelaşi timp pereţii exteriori având o grosime de peste jumătate de metru pentru o izolare termică mai bună.

Complexul rezidenţial Sunnyville va avea o valoare de 21,3 milioane de euro. Complexul va fi construit în locul fostei fabrici Temelia, la intersecţia străzilor Carpaţilor şi Muncii.

Proiectul urmând să fie dezvoltat în 4 etape, în perioada 2016 - 2020, în funcţie de ritmul de absorbţie al pieţei. Sunnyville Braşov este amplasat pe un teren în suprafaţă de 8800 de metri pătraţi, este format din 4 clădiri cu un număr total de 340 de apartamente. Primele 83 de apartamente vor fi livrate la cheie la finalul acestui an.

Grupul de companii Wallberg Properties este controlat de omul de afaceri arădean Valentin Morar şi are în portofoliu, de la fondare (anul 2004) şi până în prezent, peste 100.000 de metri pătraţi de proiecte rezidenţiale în Arad, Cluj şi Brasov. Investiţiile Wallberg Properties depăşesc 40 de milioane de euro, fiind unul din cei mai importanţi dezvoltatori pe segmentul premium din vestul ţării.

Temelia Braşov a fost o fabrică ce producea ciment, var şi ipsos. În 1990, a fost privatizată prin metoda MEBO. În 1994 a fost divizată, formându-se companiile Prescon şi Temar. Prescon a stat la baza grupului cu acelaşi nume condus de miliardarul ioan Neculaie, în timp ce Temvar a fost preluată de omul Gheorghe Duţu, fost director tehnic al Temelia, devenit ulterior deputat din partea PSD şi, apoi, director al Agenţiei de Resurse Minerale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb