ÎN PERIOADA 20-23 NOIEMBRIE Consiliul Naţional al Tinerilor va avea loc în Capitală

A.C.
Comunicate de presă / 14 octombrie 2014

În perioada 20-23 noiembrie 2014, va avea loc la Bucureşti Consiliul Naţional al Tinerilor din România, eveniment organizat de Forumul Tinerilor din România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Consiliul Naţional al Tinerilor din România este un proiect de anvergură, unic pentru tinerii din ţară. Proiectul beneficiază de numeroşi parteneri strategici iar scopul acestuia este de a promova viziunea tinerilor cu privire la diverse domenii de interes şi de a prioritiza pe agenda publică ideile şi preocupările tinerei generaţii, se arată în comunicare.

În primele două zile ale evenimentului cei peste 300 de participanţi vor fi prezenţi la o serie de paneluri de discuţie pe cinci teme de actualitate. Profesionalismul facilitatorilor îşi va da întâlnire cu spiritul creativ şi critic al tinerilor pentru a realiza o analiză obiectivă dar, mai ales, pentru a propune soluţii realiste şi adecvate pentru soluţionarea problemelor identificate pe fiecare palier. Subiectele abordate în cadrul panelurilor vor fi: Dialogul Structurat cu tinerii: perspectivă naţională şi europeană; Educaţie pentru România; Dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor; Turismul pentru tinerii europeni; Sportul pentru tineri - calea către un stil de viaţă sănătos.

După cele două zile dedicate dezbaterilor, concluziile din cadrul fiecărui panel vor fi prezentate şi discutate în cadrul Conferinţei Plenare din 23 noiembrie 2014.

"Acest Consiliu va fi un spaţiu dedicat dezbaterilor şi interacţiunii dintre tinerii între 14 şi 35 de ani din toate colţurile ţări, ONG-urile de tineret şi reprezentanţii autorităţilor centrale. În acest sens, asigurăm participarea la eveniment (inclusiv cazarea şi masa) pentru 200 de tineri reprezentanţi din afara capitalei, stabiliţi în urma unui proces de selecţie din rândul celor cu iniţiativă şi care îşi vor exprima dorinţa de a participa la eveniment", a afirmat Radu Petrariu, Preşedintele Forumului Tinerilor din România.

Forumul Tinerilor din România este o federaţie neguvernamentală, apolitică, non-profit, ce reprezintă 155 de organizaţii de tineret din România (6 naţionale şi 149 locale). Viziunea noastra este o lume în care tinerii îşi pot atinge întregul potenţial iar prin organizaţiile neguvernamentale încurajăm, susţinem, implicăm şi reprezentăm tinerii din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb