ÎN PERIOADA PANDEMIEI: Măsurile de siguranţă şi accesul la natură - priorităţile în alegerea vacanţei

G.U.
Miscellanea / 25 mai 2020

Măsurile de siguranţă şi accesul la natură - priorităţile în alegerea vacanţei

Măsurile de siguranţă bine puse la punct (igienă impecabilă, condiţii de distanţare) şi accesul la natură sunt priorităţile românilor în alegerea unei destinaţii de vacanţă post-pandemie în România, conform unui studiu despre preferinţele de vacanţă, realizat de ISense Solutions pentru Green Village 4 Resort din Delta Dunării, în intervalul 15-20 mai. Aproximativ 8 din 10 dintre repondenţi au declarat că aceste criterii sunt mai importante decât preţurile mici (4 din 10), decât prezenţa unor facilităţi de sport, distracţie, pentru copii sau a unor experienţe culinare speciale, conform unui comunicat de presă.

Vacanţă la mare

2 din 3 repondenţi îşi doresc o vacanţă la mare. Anul acesta însă, majoritatea ar prefera mai degrabă o plajă mai sălbatică şi mai puţin populată (8 din 10 repondenţi) decât una cu amenajări (21%), şi o cazare mai izolată (55%) decât un hotel în staţiune.

Vacanţă în izolare

Circa 20% dintre repondenţi au spus că izolarea e, de asemenea, un criteriu important de selecţie a destinaţiei de vacanţă anul acesta. Repondenţii au facut şi un top al celor mai izolate şi protejate zone turistice din România: Delta Dunării este pe primul loc, cu 62% dintre răspunsuri, urmată îndeaproape de satele săseşti (60%) şi Cazanele Dunării (43%). 8 din 10 repondenţi au spus că ar lua în calcul o vacanţă în Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, acesta fiind un loc cu adevărat izolat.

Dragoş Anastasiu, deţinătorul Green Village Resort, declară: "Credem că anul acesta, Delta Dunării va fi destinaţia ideală pentru turiştii care îşi doresc o vacanţă pe litoral sau o evadare în natură, lipsită de griji şi plină de experienţe memorabile. Delta Dunării este o zonă cu natură sălbatică şi miraculoasă, dar şi cu ieşire la Marea Neagră, prin cea mai lungă fâşie de plajă din România.

Sunt în continuare mulţi români care nu fost niciodată în Deltă, dar care iau acum în calcul această opţiune de vacanţă, pentru că este un loc izolat şi exotic în acelaşi timp, dar mai accesibil decât vacanţele peste hotare şi fără riscuri de călătorie.

Noi ne-am pregătit cu toate măsurile de siguranţă recomandate de autorităţi, avem deja rezervări pentru perioada verii şi persoane nerăbdătoare, care ne scriu pe toate canalele posibile în aşteptarea vacanţei."

Green Village 4 Resort din Delta Dunării şi-a reluat activitatea în condiţii de maximă siguranţă.

Potrivit unui comunicat de presă, resortul Green Village, din Sfântu Gheorghe, jud. Tulcea, şi-a redeschis porţile din 15 mai şi este gata să primească turiştii dornici de activităţi în Delta Dunării, în condiţii de maximă siguranţă. Cu o suprafaţă de 30.000 mp, Green Village este dispus într-un sistem pavilionar, care asigură distanţarea socială. Resortul este împărţit în 3 zone de cazare, amplasate la distanţă mare una faţă de celelalte. Accesul în camere se efectuează din exterior, iar turiştii evită astfel trecerea prin holuri comune.

Procedurile de igienă si dezinfecţie sunt aplicate cu rigurozitate, iar personalul de serviciu este încontinuu instruit în acest sens. La toate intrările publice au fost instalate dozatoare cu soluţii dezinfectante, iar curăţenia în spaţiile publice se realizează cu o frecvenţă mult mai mare, cu ajutorul produselor dezinfectante profesionale. Alte măsuri de siguranţă se referă la procedura de check-in în resort, acum în regim express, cu contact cât mai redus cu personalul resort-ului şi check-out pe bază de programare. Servirea meselor şi a băuturilor se realizează direct în cameră, pe terasele proprii sau în balcoanele camerelor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Igiena impecabila (sa ne clean asshole cu tongue si sa ne clean putza cu manutza )

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb