În prima jumătate a anului, Veniturile Medicover şi Synevo , în creştere cu 17,2 %

Roxana Vasile
Companii / 27 iulie 2018

Veniturile Medicover şi Synevo , în creştere cu 17,2 %

Pe piaţa din România veniturile grupului Medicover au atins o valoare totală de 42,2 milioane euro în prima jumătate a anului, în creştere cu 17,2% comparativ cu perioada similară a anului trecut. România este a treia piaţă ca pondere a veniturilor la nivel de grup după Polonia şi Germania.

Medicover, companie internaţională de servicii de sănătate şi diagnostic listată la Bursa din Suedia şi-a prezentat astăzi raportul interimar pentru prima jumătate a anului.

Divizia de Servicii Medicale din România, prezentă prin spitalul şi clinicile Medicover, a înregistrat, după primele şase luni ale anului venituri de 16 milioane euro, în timp ce Divizia de Servicii de Diagnostic, prin reţeaua de laboratoare şi centre de recoltare Synevo, a înregistrat venituri totale de 26,2 milioane euro.

Medicover a raportat o creştere a veniturilor de 13,9% comparativ cu perioada similară din anul trecut, până la o valoare de 323 milioane euro.

La nivel de grup, în prima jumătate a anului Divizia de Servicii Medicale a înregistrat o creştere a veniturilor de 17,2%, până la 161,5 milioane de euro comparativ perioada similară a anului 2017.

La rândul său, directorul general Synevo România, Laurenţiu Luca, spune că va continua extinderea teritorială, prin creşterea reţelei de puncte de recoltare şi laboratoare, şi va adăuga noi servicii personalizate de diagnostic avansat, în special în zona de histopatologie şi genetică.

"În prima jumătate a anului am deschis 14 noi centre de recoltare. De asemenea, ne menţinem preocuparea constantă pentru educarea pacienţilor privind importanţa prevenţiei, şi pentru pregătirea profesională la cel mai înalt nivel a specialiştilor noştri în medicina de laborator", a declarat directorul general Synevo România.

Medicover este una dintre cele mai importante companii internaţionale de servicii medicale şi de diagnostic, înfiinţată în anul 1995, pieţele sale principale fiind Polonia şi Germania. În prezent Medicover are 15.900 angajaţi şi venituri de aproximativ 580 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb