ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUI DIGI Communications N.V. - venituri în valoare de 1.1 miliarde de euro, în creştere cu 12%

G.B
Piaţa de Capital / 12 noiembrie 2021

Serghei Bulgac, CEO al DIGI Communications N.V.

Serghei Bulgac, CEO al DIGI Communications N.V.

Grupul DIGI Communications N.V. a înregistrat venituri în valoare de 1.1 miliarde de euro, în creştere cu 12% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, iar baza unităţilor generatoare de venit (RGU) s-a majorat cu 12%, ceea ce indică o extindere substanţială a serviciilor furnizate (RGU), în cuantum de 19,9 milioane de euro, în contrast cu 17,7 milioane (la 30 septembrie 2020). EBITDA ajustată a fost de 387 milioane de euro (inclusiv IFRS 16) şi 325 milioane de euro (fără IFRS 16) un progres de 10%, respectiv 8%, în comparaţie cu perioada anterioară, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, DIGI şi-a menţinut direcţia ascendentă în al treilea trimestru al anului 2021, operaţiunile centrale din România şi Spania reconfirmând performanţele remarcabile ale Grupului. 59% din veniturile consolidate au fost generate de activităţile de pe piaţa principală, România, căreia îi corespund 69% din totalul unităţilor generatoare de venituri. În ceea ce priveşte performanţa câştigurilor, Spania continuă să menţină poziţia secundară în rândul ţărilor, cu o dinamică accelerată în primele nouă luni ale anului, care asigură 26% din totalul veniturilor, urmată de Ungaria (14%) şi Italia (2%).

Creşterea semnificativă a bazei de clienţi la nivelul întregului Grup constituie motorul care a determinat rezultatele puternice. Serviciile de telecomunicaţii mobile au atins 7,3 milioane RGU (+ 18% faţă de 30 septembrie 2020), serviciile de pay-tv au depăşit 6 milioane (+7% RGU faţă de 30 septembrie 2020) şi serviciile de internet fix s-au situat la 4,8 milioane RGU (+17% faţă de 30 septembrie 2020).

"Grupul DIGI îşi continuă parcursul de creştere şi performanţa solidă, cu rezultate consistente în al treilea trimestru al anului 2021, atât din punct de vedere financiar, cât şi operaţional, ceea ce reprezintă efectul angajamentelor pe care ni le-am asumat faţă de clienţi, investitori şi parteneri. Atenţia noastră constantă de a furniza clienţilor noştri servicii de încredere şi calitative a dus la o creştere semnificativă a utilizatorilor care ne-au ales. Le suntem recunoscători acestora, precum şi echipelor noastre pentru profesionalismul şi competenţa de care dau dovadă în fiecare zi, indiferent de contextul dificil pe care îl traversăm.

Suntem convinşi că anul viitor va fi plin de provocări, dar şi de oportunităţi semnificative pentru activitatea noastră. Recent, am obţinut licenţe de spectru în Portugalia, ceea ce va permite Grupului să îşi extindă activitatea pe o nouă piaţă, pentru a oferi servicii de telecomunicaţii de înaltă calitate, la preţuri accesibile, bazate pe cele mai recente tehnologii", a declarat Serghei Bulgac, CEO al DIGI Communications N.V.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. bravo mah, pe t3 ati bagat pierderi. de vanzarea din ungaria nu mai ziceti nimic. creste cifra de afaceri. la magazin nu imi vand nimic daca vreau sa platesc cu cifra de afaceri

    Dar creditele, cat sunt creditele?

    in raportul prezentat pe BT Trade apar si cheltuielile si sunt mai mari ca veniturile! Cum e d-le Bulgac, unde e adevarul? Daca va laudati cu crestera veniturilor de ce , de 3 ani, sunteti praf la dividende? Puteti raspunde, dar tot aici pe Bursa?

    1. PROFITUL ....?-CIPRU....PANAMA...ETC

       

       

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb