ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN 2016 Vienna Insurance Group a înregistrat un profit înainte de impozitare de 301,3 milioane euro

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 23 noiembrie 2016

Vienna Insurance Group a înregistrat un profit înainte de impozitare de 301,3 milioane euro

Profitul Vienna Insurance Group, înainte de impozitare, a crescut la 301,3 milioane euro, în primele nouă luni, fiind cu 88,4% mai mare decât în perioada similară a anului trecut.

"În analiza creşterii abrupte de 88,4% trebuie luată în considerare amortizarea din perioada similară a anului 2015", potrivit companiei, care arată că pieţele din Europa Centrală şi de Est au contribuit cu aproximativ 65% la profituri.

Primele Vienna Insurance Group la nivel de grup au crescut cu 0,7%.

Elisabeth Stadler, CEO al Vienna Insurance Group, a declarat: "Contextul caracterizat de dobânzi scăzute este o provocare cu care se confruntă în prezent toţi asigurătorii europeni. Având în vedere aceste circumstanţe, suntem foarte mulţumiţi de creşterea profitului nostru, care este conform cu obiectivul anunţat pentru 2016. Per ansamblu, rezultatele arată că decizia de a aplica o politică restrictivă în ceea ce priveşte segmentul tradiţional al poliţelor de asigurări de viaţă pe termen scurt cu achitare la scadenţă a fost corectă".

Investiţiile Grupului, inclusiv numerarul şi echivalentele de numerar, au însumat 36,5 miliarde euro, la 30 septembrie 2016. VIG a raportat un rezultat financiar de 703,2 milioane euro (-10,0%) în primele trei trimestre din 2016.

Companiile Vienna Insurance Group au raportat creşteri semnificative ale primelor în multe pieţe, precum Ungaria (+14,2%), România (+30,3%) sau Turcia/Georgia (+15,6%).

Grupul a raportat în România un profit înainte de impozitare pe primele nouă luni ale acestui an de 6,4 milioane euro, în creştere cu aproape 17% faţă de perioada similară a anului trecut.

Vienna Insurance Group deţine în România companiile de asigurări Asirom, Omniasig şi BCR Asigurări de Viaţă. La începutul lunii august, VIG a semnat un acord de preluare a AXA Life Insurance, filiala din România a grupului francez AXA specializată în asigurări de viaţă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. O fi avand sucursala la Chisinau, domnule Bestea? 

    profitul le creste si se plang ca e vai de mama lor, rca-ul le produce numai pierdere etc.. si apoi plang la ASF ce greu e sa faci afaceri in Romania... mama lor de hoti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb