ÎN PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI  AVBS Credit a intermediat credite bancare şi non-bancare în valoare de 56 de milioane de euro, în creştere cu 82,5%

G.B
Companii / 14 decembrie 2021

Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit

Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit

Brokerul de credite AVBS Credit anunţă un avans al cifrei de afaceri de peste 1.200.000 de euro în 2021, cu o creştere de 84,6% faţă de anul 2020, conform unui comunicat remis redacţiei.

Pentru anul 2022, compania de brokeraj bancar are în planul de dezvoltare dublarea reţelei de francizaţi, obiectul fiind de a atinge un număr de 100 francize până la finalul anului viitor.

Compania de intermediere credite bancare, AVBS Credit a înregistrat în primele 10 luni ale anului 2021 o creştere a vânzărilor de credite bancare şi non-bancare de 82,5% faţă de anul anterior, ajungând la un rulaj al creditelor intermediate de 56 milioane euro.

"Procentul de creştere derivă din faptul că în perioada pandemică, românii nu au mai călătorit la fel de mult, nu au mai cheltuit la fel de mult pe ieşirile în oraş prin restaurante sau cluburi, ci aceştia au economisit mai mult şi au strâns banii de avans cu care şi-au achiziţionat locuinţe mai spaţioase prin credite. Aceşti factori au determinat o creştere considerabilă a volumului de credite ipotecare. În primele 10 luni ale anului 2021, am intermediat un volum de credite ipotecare mai mare cu 110% faţă de cel intermediat în aceeaşi perioadă a anului trecut", declară Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Conform datelor interne ale companiei AVBS Credit, dezvoltarea infrastructurii de accesare de credite bancare, facilitate prin intermediul brokerilor francizaţi AVBS Credit, a fost pârghia care a asigurat vânzările şi care a presupus acces la cele mai bune produse bancare şi intermedierea de credite ipotecare potrivite nevoilor oamenilor.

Un număr aproximativ de 1500 de cetăţeni din România au accesat credite bancare prin intermediul brokerilor AVBS Credit în primele 10 luni ale anului 2021, din care mai mult de jumătate din ei au accesat credite ipotecare şi Noua Casă!

Potrivit brokerului de credite AVBS Credit, un număr aproximativ de 1500 de cetăţeni ai României au accesat în perioada ianuarie - octombrie 2021 credite bancare în sumă totală de 56 milioane de euro, cu o creştere de 82,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2020. În general, preferinţele românilor care apelează la brokerii de credite se direcţionează către achiziţia de case şi apartamente spaţioase.

Care au fost cele mai solicitate credite bancare şi non-bancare de către români în perioada ianuarie - octombrie 2021

Potrivit companiei, brokerii de credite francizaţi ai AVBS Credit au vândut credite bancare şi non-bancare: 74,6% credite ipotecare, 12% credite de nevoi personale, 11,4% credite noua casă şi 2% alte tipuri de credite.

Valoarea medie a unui credit ipotecar accesat a fost de 65.000 euro, iar cel mai mare credit ipotecar contractat de un client a fost de 500.000 euro. În ceea ce priveşte repartiţia pe zone geografice, cel mai mare volum de credite ipotecare a fost vândut în Bucureşti, urmat de următoarele judeţe: Constanţa, Timiş, Argeş, Iaşi, Mehedinţi şi Satu Mare, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb