ÎN ŞEDINŢA DE JOI, Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor a analizat 69 de dosare

F.A.
Politică / 16 septembrie 2013

Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor a hotârât, în şedinţa din data de 12 septembrie, emiterea a patru decizii de compensare prin puncte şi a trei titluri de despăgubire în numerar, în urma analizei a 69 de dosare, se arată într-un comunicat de presă.

"În şedinţa din data de 12 septembrie, Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor a analizat 69 de dosare, constituite atât în baza Legii nr. 10/2001, cât şi în baza legilor fondului funciar. S-a hotărât emiterea a patru decizii de compensare prin puncte în dosare în care existau hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile prin care Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor fusese obligată să evalueze imobilele pentru care se propunea acordarea de măsuri reparatorii şi să emită titlu de despăgubire", potrivit sursei citate.

De asemenea, Comisia Naţională a continuat discuţiile asupra unor dosare aprobate în şedinţe anterioare ale Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor (C.C.S.D.) şi pentru care nu s-a emis până în prezent titlul de despăgubire. În consecinţă, Comisia Naţională a luat act că trebuie emise trei titluri de despăgubire în numerar.

"În alte 51 de dosare constituite în baza Legii nr. 10/2001, Comisia Naţională a considerat necesar să fie solicitate documente clarificatoare persoanelor îndreptăţite şi autorităţilor competente. De asemenea, Comisia a decis ca şapte dosare să fie analizate potrivit prevederilor noii legi a restituirilor, Legea nr. 165/2013. Comisia a mai constatat că patru dosare de despăgubire au rămas fără obiect", se mai arată în comunicat.

La reuniunea din 12 septembrie a participat ca observator şi un reprezentant al Asociaţiei de foşti proprietari EuroSENIOR, în urma invitaţiei pe care a făcut-o acestei organizaţii, preşedintele A.N.R.P. şi C.N.C.I., George Băeşu.

Următoarea şedinţă a Comisiei Naţionale pentru Compensarea Imobilelor se va desfăşura în data de 19 septembrie 2013.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb