ÎN ŢARA NOASTRĂ: Kaufland, nou concept de hipermaket

M.T.
Companii / 13 iunie 2019

Kaufland, nou concept de hipermaket

Kaufland lansează, în ţara noastră, un nou concept de hipermarket, implementat în premieră în magazinul din Bucureşti, şos. Colentina, nr. 6, care a fost complet reamenajat pentru a oferi o experienţă modernă de shopping.

Transformările includ: raioane noi - precum Sushi Bar, Fresh Bar, Sandwich Bar, rotiserie interioară, vitrine tip bar cu self-service, sortimente noi de produse proaspete gata de servire, vitrine cu servire asistată şi signalistică supradimensionată la raioane, precum şi un design nou, implementat atât în interior, cât şi în exterior - la punctul Grill şi în parcare.

De asemenea, magazinul are o poziţionare nouă a raioanelor, ce ţine cont de obiceiurile de cumpărarare ale clienţilor prin alăturarea produselor complementare.

Zona pentru sushi dispune de o vitrină tip bar self-service, ce oferă diferite specialităţi sushi, dar şi accesorii pentru preparare şi consum. Proiectul este realizat în partenerit cu franciza Yuzu Sushi.

În premieră, Kaufland a introdus un Fresh Bar, ce oferă clienţilor posibilitatea de a-şi prepara propria salată pe loc.

Vitrinele sunt amenajate pentru categoriile de produse din mezeluri, brânzeturi şi delicatese, oferă un sortiment de aproximativ 400 de produse proaspete gata ambalate şi au fost create pentru a optimiza timpul de aşteptare la raioanele cu servire asistată.

În interior, clienţii vor putea achiziţiona mâncare gătită şi articole de rotiserie. În exterior, punctul Grill are un design nou, modernizat, care pune accentul pe rapiditatea în achiziţie.

Acesta va include şi sortiment nou, cu produse variate, cum ar fi nuggets, gustări fresh precum salate, wok de legume, dar şi fructe de mare.

Pentru desert vor fi disponibile prăjituri şi cafea.

Magazinul include şi cele mai recente concepte lansate de Kaufland, Tabac Shop şi buticul de frumuseţe K-Beauty, un spaţiu ce oferă produse cosmetice, machiaj şi parfumerie, dotat cu casă proprie de marcat şi consultanţi specializaţi pentru vânzare asistată.

În parcarea magazinului, Kaufland pune la dispoziţie şi o infrastructură de reciclare de tip self-service, cu automate speciale pentru trei tipuri de ambalaje, inclusiv plastic.

Aici, clienţii pot recicla PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă şi doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru) şi vor primi drept răsplată un cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Noul magazin din Colentina deţine şi o instalaţie de climatizare ecologică. Sistemul de frig din magazin este fără freon şi utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol.

Cu prilejul redeschiderii magazinului a fost extinsă şi reţeau de grădini urbane comunitare "Grădinescu". Proiectul Grădinescu a fost demarat în 2017, prin dezvoltarea unei reţele formate din 11 grădini urbane comunitare. Grădinile sunt concepute pentru a fi îngrijite de locuitori - prin participare şi de echipa Grădinescu - prin expertiză, facilitare şi cercetare.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 ţări şi o reţea de 126 de magazine în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb