ÎN URMA MAJORĂRII CAPITALULUI SOCIAL Mihaela Drăgoi şi Ruxandra Nicola au raportat deţineri de câte 17,5% din Comvex

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 9 februarie 2017

Solidmet şi-a redus deţinerea la 30,68%, de la 63,24%

Mihaela Drăgoi şi Ruxandra Nicola au ajus să deţină câte 17,58% din operatorul portuar "Comvex" Constanţa (CMVX), iar "Solidmet" şi-a redus deţinerea la 30,68%, de la 63,24%, potrivit rapoartelor transmise Bursei de Valori Bucureşti, în urma majorării de capital efectuate de companie.

Acţionarii "Comvex" Constanţa (CMVX) au aprobat, în septembrie 2016, majorarea capitalului cu maximum 15 milioane de lei, până la 29,13 milioane de lei.

Majorarea s-a realizat prin emisiunea a maximum 6 milioane de acţiuni noi, la preţul de 2,5 lei/acţiune, egal cu valoarea nominală.

Anterior, compania era controlată indirect de două persoane fizice, Liviu-Marin Muntean şi Corneliu Idu, care, prin firma Solidmet Bucureşti, deţineau 63,2% din acţiunile Comvex. În acţionariat se mai regăseşte Expert Placement Services, subsidiară a grupului ArcelorMittal, care şi-a păstrat participaţia de 28,1% din titluri.

În iulie, acţionarii Comvex au aprobat investiţia într-un terminal de cereale cu o capacitate de 200.000 de tone, în valoare de circa 52 milioane de euro.

Operatorul portuar Comvex s-a mutat pe sistemul alternativ de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti, în urma desfiinţării pieţei Rasdaq.

Construirea terminalului de cereale având o capacitate de 200.000 tone, aprobată prin Hotărârea nr. 210 din Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din 05.09.2014, era prevăzută în planul de dezvoltare a societăţii. Amplasamentul are aprobarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.

Comvex SA a fost înfiinţată în anul 1991, fiind cel mai mare terminal specializat în operarea materiilor prime solide vrac din arealul Marii Negre, acoperind o suprafaţă de 700.386 mp în sudul Portului Constanţa.

Principalii clienţi ai Comvex sunt marile combinate (siderurgice, metalurgice, de construcţii etc.), pentru care asigură livrarea materiilor prime solide necesare procesului productiv (realizând legătura între furnizorii de materii prime şi aceste combinate).

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb