ÎN VEDEREA ADMITERII LA TRANZACŢIONARE PE AERO ASF a aprobat certificatul de înregistrare a acţiunilor 2Performant

A.I.
Piaţa de Capital / 25 noiembrie 2020

ASF a aprobat certificatul de înregistrare a acţiunilor 2Performant

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, în şedinţa de astăzi, emiterea certificatului de înregistrare a acţiunilor emise de 2Performant Network, în vederea listării pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare administrat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), se arată într-un comunicat al supraveghetorului pieţei remis Redacţiei.

La începutul lunii iulie a acestui an, acţionarii 2Performant, companie din ţara noastră de tehnologie, aprobaseră în unanimitate listarea societăţii pe piaţa AeRO. Conform comunicatului de atunci, compania are un potenţial ridicat de creştere, fiind direct conectată la dezvoltarea comerţului online şi la evoluţia marketingului digital.

Listarea va fi intermediată de Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri din piaţa noastră de capital.

2Performant dezvoltă şi operează propria platformă integrată de marketing afiliat şi influencer marketing, prin intermediul căreia business-urile pot colabora de la distanţă cu parteneri, afiliaţi şi influenceri.

În 2017 2Performant a fost una dintre companiile finaliste la prima ediţie "Made in Romania", un program al Bursei de Valori Bucureşti prin care sunt susţinute companii considerate a avea un important potenţial de creştere şi contribuţie la economia românească.

În 2019, 2Performant a înregistrat o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de 2018 şi a continuat accelerat şi în prima jumătate a lui 2020 pe fondul dezvoltării eCommerce-ului din perioada pandemiei şi al mutării obiceiurilor de cumpărare preponderent în online. Totodată, compania a făcut de-a lungul anilor investiţii importante în propria tehnologie pentru marketing afiliat şi influencer marketing şi a ridicat mai multe runde de finanţări, trecând prin toate etapele de dezvoltare ale unei companii de tehnologie. Fondată în 2008 de Radu Spineanu, compania a devenit societate pe acţiuni din 2015.

Business-ul 2Performant este în prezent condus de Dorin Boerescu (CEO), Irina Dumitraşcu (CTO), Bogdan Aron (CFO) şi are un board consultativ format din Sergiu Neguţ (investitor şi co-fondator Fintech OS), Vladimir Oane (antreprenor şi co-fondator Deepstash) şi Matei Pavel (antreprenor, investitor şi co-fondator T-Me Studios).

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. North Carolina

    Este un mesaj codificat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb