ÎNAINTE DE JOCURILE OLIMPICE Atleţii internaţionali ar putea fi invitaţi la evenimente test pentru prevenirea răspândirii covid

A.P.
Internaţional / 29 martie 2021

Atleţii internaţionali ar putea fi invitaţi la evenimente test pentru prevenirea răspândirii covid

Sportivii internaţionali ar putea fi invitaţi să participe la evenimente de testare pentru implementarea cât mai corectă a măsurilor anti-covid înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 din această vară, au declarat organizatorii luni, citaţi de Reuters.

Evenimentele vor fi o repetiţie generală pentru a preveni răspândirea COVID-19, deoarece organizatorii găzduiesc un eveniment sportiv internaţional în timpul unei pandemii globale.

"În acest moment, evaluăm câţi sportivi ar dori să participe la probele de testare ... Ne vom coordona cu guvernul odată ce vom putea confirma aceste cifre", a declarat reporterilor Yasuo Mori, oficial al Tokyo 2020.

Evenimentele de testare pentru cinci competiţii, inclusiv atletismul şi maratonul, ar putea implica sportivi străini participanţi, au spus organizatorii.

Întrebat ce ar face Tokyo 2020 cu evenimentele de testare dacă ar exista un alt val de infecţii cu coronavirus, ofiţerul de livrare a jocurilor Hidemasa Nakamura a spus că acestea sunt "indisolubil legate de situaţia locală şi locală a coronavirusului".

Tokyo 2020 planifică 18 evenimente de test înainte ca Jocurile să înceapă pe 23 iulie. Evenimentele de testare pentru skateboarding şi tragere au fost amânate luna aceasta din aprilie până în mai, din cauza impactului pandemiei asupra programării.

Organizatorii Tokyo 2020 au interzis spectatorilor internaţionali să participe la Jocuri. Decizia pare să fie primită în mod pozitiv de către publicul japonez, cu 85% pentru, potrivit unui sondaj publicat de cotidianul Asahi Shimbun publicat săptămâna trecută.

Acelaşi sondaj a sugerat, de asemenea, că oamenii încă se fereau de organizarea evenimentului în această vară, 36% preferând o nouă amânare, 33% o anulare directă şi 27% spunând că olimpiadele ar trebui organizate conform planificării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb