Înaltă distincţie a statului german, acordată vicepreşedintelui CCIB

B.D.
Miscellanea / 20 decembrie 2019

Aurel Vainer (Sursa foto: Twitter)

Aurel Vainer (Sursa foto: Twitter)

Domnului dr. Aurel Vainer, vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România (FCER), i-a fost conferită Crucea de merit în rang de ofiţer a Ordinului de merit al Republicii Federale Germania de către preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, la recomandarea ministrului federal al Afacerilor Externe, Heiko Maas, relatează un comunicat remis Redacţiei noastre.

Înalta distincţie a statului german i-a fost înmânată dr. Aurel Vainer de către ambasadorul Cord Meier-Klodt, în cadrul unei ceremonii onorate de prezenţa primului-ministru al guvernului român, Ludovic Orban.

Dr. Aurel Vainer a afirmat în cadrul evenimentului:"În viaţa de zi cu zi treci prin multe (...), dar am rămas cu aceeaşi stimă şi consideraţie pentru munca prestată, pentru demnitate. (...) Sunt extrem de bucuros în legătură cu evenimentul de astă-seară, am primit în viaţă diferite medalii, decoraţii, diplome, dar mie mi se pare această decoraţie a statului german democrat un mare semn de bine pentru lume. (...) Am cele mai bune sentimente faţă de germani".

"Această distincţie reprezintă încă o recunoaştere a caracterului remarcabil al OMULUI Aurel Vainer, o recunoaştere a onestităţii şi eleganţei desăvârşite, în discurs şi fapte, dovedite zi după zi, de-a lungul întregii sale vieţi, puse în slujba oamenilor şi în slujba comunităţilor din care face parte. Numele dr. Aurel Vainer este indisolubil legat de evolutia sistemului cameral şi a Camerei bucureştene, pe care le-a susţinut fără rezerve, le-a apărat cu tenacitate şi cu argumente şi a fost întotdeauna mândru să fie asociat cu instituţia camerală. Noi, la rândul nostru, suntem onoraţi şi mândri să îl avem alături de noi! Suntem onoraţi şi mândri pentru că meritele sale incontestabile şi vocaţia de om al dialogului i-au fost recunoscute la acest înalt nivel!", a declarat dr. ing. Costică T. Mustaţă, preşedintele Camerei bucureştene, după acordarea distincţiei amintite, mai precizează sursa.

Doctor în economie, Aurel Vainer şi-a dedicat decenii din viaţă muncii de cercetare. In 1990 s-a angajat cu entuziasm în efortul de construcţie a sistemului cameral modern şi de cultivare a valorilor şi principiilor economiei de piaţă într-o societate marcată puternic de cei peste 40 de ani de dictatură comunistă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb