ÎNCEPÂND DE MÂINE O nouă emisiune de obligaţiuni iHunt intră la tranzacţionare la BVB

C.I.
Piaţa de Capital / 31 martie 2021

O nouă emisiune de obligaţiuni iHunt intră la tranzacţionare la BVB

A doua emisiune de obligaţiuni emisă de retailer-ul online şi producătorul de telefoane mobile şi gadget-uri iHunt Technology (HUNT) va fi listată mâine pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), se arată într-un comunicat al operatorului pieţei noastre de capital.

Emisiunea are o valoare totală de şapte milioane de lei şi cuprinde 70.000 de obligaţiuni cu o maturitate de patru ani şi o valoare nominală de 100 lei/obligaţiune. Titlurile au fost emise în ianuarie 2021 şi au o dobânda fixă de 8,75% pe an, plătibilă semestrial.

Cezar Stroe, fondatorul şi directorul general al iHunt, a declarat: "Ne face o deosebită onoare să listăm a doua rundă de obligaţiuni iHunt, sub simbolul HUNT25. Investitorii de la Bursa de Valori Bucureşti au răspuns rapid la nevoia noastră de finanţare prin suprasubscrierea şi închiderea anticipată a emisiunii de obligaţiuni HUNT25, care vine la mai puţin de trei luni distanţă de HUNT23, astfel încât se reflectă încrederea investitorilor în business-ul iHunt. Finanţarea dobândită graţie încrederii investitorilor întregeşte planul de dezvoltare iHunt pe 2021".

iHunt Technology şi-a început activitatea în anul 2015, ca importator direct de telefoane mobile şi accesorii din China, cu doi angajaţi şi cu un capital social de 200 lei. Societatea s-a dezvoltat rapid, iar în iulie 2019 s-a listat pe piaţa AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacţionare al BVB

Societatea este finalista ediţiei 2019 a programului Made în România: Liga BVB, derulat de Bursa de Valori Bucureşti pentru susţinerea şi familiarizarea antreprenorilor români cu mecanismele pieţei de capital şi accesarea de finanţare.

Dacă în anul înfiinţării, iHunt a înregistrat o cifra de afaceri de 2,4 milioane lei, aceasta a crescut constant, astfel că în 2020, societatea a consemnat o cifra de afaceri de 42,6 milioane lei (+71% faţă de 2019). iHunt a consemnat un profit 6,1 milioane lei, faţă de 631.000 de lei în 2019, potrivit rezultatelor financiare preliminare pentru 2020.

Fondatorul iHunt, Cezar Stroe, deţine 74,28% din acţiunile societăţii, iar tatăl sau, Corneliu Stroe, are 5,15% din titluri.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Cine cumpără bai nene așa ceva???

    1. Fondurile de pensii private:-)...asa se sifoneaza banii, "follow the Wirecard model":-)

      Daaaa, stă pe stoc cu telefoanele alea de 2 bani și.... Chinezu cere banii, iar el bagă obligațiuni negarantate și la ce randament (Atenție!!!) la fraieri cu sacul .Ce e grav e că repede vine cu a doua emisiune și apoi și mai grav BVB si ASF aprobă ????

      Hopaaaa Cezarul vinde actiuni adica... paaaaa. Vor urma si alte vanzari ?

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Ian. 2025
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8074
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2778
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8878
Gram de aur (XAU)Gram de aur420.3419

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

oaer.ro
greenenergyexpo-romenvirotec.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
solarenergy-expo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb