Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a se apropie de 11 la mie, în Bucureşti

S.B.
Miscellanea / 6 octombrie 2021

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a se apropie de 11 la mie, în Bucureşti

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 se apropie miercuri de 11 la mie, în Capitală, informează news.ro.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a ajuns la 10,93 în Capitală.

Comitetul Municipal Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis deja mai multe restricţii refertoare la purtarea măştii, circulaţia pe timp de noapte, accesul la spectacole si in restaurante, desfăşurarea evenimentelor private, care sunt în vigoare de duminică.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Marea manipulare si prosteala este considerarea infectatilor cu oameni bolnavi . manipulare grosolana buna pentru analfabeti functionali . din toti cei infectati , 2% au oaresce simptome si mai mor , restul din statistica lui peste prajit care au murit ,mai au si 5 cancere , i-au calcat trenul sau au cazut de la etaj .

    1. Exact. Iar in comunicatele oficiale au grija sa-i numeasca infectati cu sars cov 2, nu bolnavi de covid 19, ca sa nu li se reproseze juridic nimic. Dar mai departe se incearca echivalarea celor doua. Si nu doar la noi. Oare de ce? Pentru ca considera ca e mai periculos pt scopurile politicii de sanatate publica sa considere covidul o boala cu mult mai putine cazuri decat cele de total infectati, care insa ar avea o mortalitatate mult mai mare ca pondere, pt ca numitorul scade, dar numaratorul ramane la fel? ar fi mai periculos pt ca ar crea panica mai mare , din cauza mortalitatii procentuale mai mari, sau pt ca ar crea relaxare mai mare , din cauza nr mult mai mic de cazuri de covid, comparativ cu cazurile de infectare?

      Pentru ca vor sa atenueze pericolul venit din ambele ipoteze, la fel ca in pooling-ul care se face la instrumentele financiare securitizate, combina "activele" cu risc mai scazut (infectatii care nu au covid) cu activele "junk" (infectatii cu covid) pentru a le da un instrument (total infectati) cu componentele dorite: precautie datorita nr ridicat de cazuri + evitare a panicii datorita procentului mic de decese din total infectati. 

      Observatia ta este corecta.

    11 la mie este extrem de putin, cat dobanda ridicola de 1,1%.

    Voi lipsi putin din localitate, sa ma contactati cand ajunge dobanda la 11%. 

    Pana la cât poate creste?

    1. Pui o intrebare foarte corecta si de bun simt. Noi suntem in situatia Italiei in feb 2020 cand politicienii italieni lansau propaganda "hug a Chinese" (imbratiseaza un chinez) despre care credeau ca este o forma corecta de a lupta contra zvonurilor despre o pandemie in China. La fel, la noi politicienii romani lanseaza programul "hug a vaccinated" (imbratiseaza un vaccinat). In Bucuresti, peste 65% din populatia eligibila este vaccinata (52% din toata populatia). Ce fac politicienii? S-au imbratisat la Congres, s-au imbratisat la Untold, s-au imbratisat la meciuri. Da, programul se cheama "IMBRATISEAZA UN VACCINAT INFECTAT" si vezi ce patesti. Vaccinatii nu sunt testati nici chiar daca au infectat in casa. DSP-ul suna, afla ca acel contact este vaccinat si il intreaba "ai simptome?" la care contactul vaccinat raspunde "NU". Ce, este tampit sa spuna da, sa fie izolat 2 saptamani? Si i se permite sa plece pe oriunde fata sa fie testat. CE PROGRAM TAMPIT.

       

      Vaccinatii se infecteaza la fel ca si cei nevaccinati pentru ca efectul vaccinului a expirat de cel putin una, doua luni. Rata de infectare la 100 000 de vaccinati a ajuns la 348 cazuri. Stati naiba in casa, stopati transmisia si daca trebuie sa iesiti, NU FOLOSITI transportul in comun, metroul, si spalati-va pe maini si fata (virusul rezista 9 ore pe piele fata de 1 ora cel gripal), clatiti-va mucoasele nazale si orale. Opriti-va din infectarea altuia. Si voi, vaccinatilor. 

       

      6-12 sep: 63 cazuri la 100 000 vaccinati si 83 cazuri la 100 000 nevaccinati 

      13-19 sep: 125 cazuri la vaccinati si 155 cazuri la nevaccinati 

      20-26 sep: 215 cazuri la vaccinati si 248 cazuri la nevaccinati

      27-3 oct: 348 cazuri la vaccinati si 389 cazuri la nevaccinati 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb