Indicatorii tehnico-economici ai Spitalului Metropolitan, aprobaţi

A.I.G.
Miscellanea / 18 decembrie 2019

Indicatorii tehnico-economici ai Spitalului Metropolitan, aprobaţi

Consiliul General al Municipiului Bucureşti are pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri aprobarea indicatorilor indicatorilor tehnico-economici ai Spitalului Metropolitan, o unitate cu 750 de paturi şi 33 de săli de operaţie, a cărei valoare, potrivit proiectului, depăşeşte 4 miliarde de lei.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti se reuneşte, miercuri, de la ora 11.00, unul dintre proiectele de pe ordinea de zi fiind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii "Realizare Spital Metropolitan cu funcţii complementare, centru de excelenţă, campus universitar".

"Spitalul Metropolitan este mai mult decât un spital, este un concept nou pentru România, deoarece acest obiectiv înglobează nu numai un spital, ci şi locuinţe pentru doctori, spaţii hoteliere pentru pacienţi şi pentru familiile acestora, creşă şi grădiniţă pentru copiii personalului, săli de cursuri şi conferinţe", se arată în raportul de specialitate al proiectului.

Miercurea trecută, Primăria Capitalei a anunţat finalizarea studiului de fezabilitate pentru construirea viitorului Spital Metropolitan din Bucureşti, iar primarul Gabriela Firea spune că lucrările vor începe în luna martie a anului viitor. De asemenea, Firea a anunţat că spitalul va costa 400 de milioane de euro

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, candidatul desemnat de PLUS pentru Primăria Capitalei, a scris, vineri seară, pe Facebook, că preţul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare, în doar două zile, de la 400 de milioane la un miliard de euro, potrivit sursei citate.

Potrivit proiectului de hotărâre supus aprobării, valoarea totală a investiţiei este 4,7 miliarde de lei cu TVA, 3,9 miliarde fără TVA. Două miliarde de lei reprezintă construcţiile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb