INFRACTORI ROMÂNI ÎN STRĂINĂTATE: MAI ar putea trimite în Germania o nouă echipă de poliţişti

V.B.
Internaţional #Administraţie / 19 februarie 2014

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) este dispus să trimită, luna aceasta, în Germania o nouă echipă de poliţişti care să contribuie la prevenirea şi combaterea criminalităţii generate de unii cetăţeni români, conform unui comunicat publicat astăzi pe site-ul MAI.

Disponibilitatea ministerului a fost exprimată, tot astăzi, în Germania, într-o întrevedere a secretarului de stat Bogdan Tohăneanu cu preşedintele Prezidiului de Poliţie Köln, Wolfgang Albers.

"În cadrul întrevederii au fost discutate aspecte legate de acţiunile operative desfăşurate în luna decembrie 2013, în scopul prevenirii şi combaterii criminalităţii generate de unii cetăţeni români pe teritoriul Republicii Federale Germania. Oficialul german a transmis părţii române aprecierile favorabile existente la nivelul opiniei publice cu privire la colaborarea dintre cele două state. În acest context, a fost subliniat în mod deosebit sprijinul pe care poliţiştii români l-au acordat ofiţerilor germani pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii într-o serie de oraşe din landul Renania de Nord-Westfalia", scrie în comunicat.

Bogdan Tohăneanu se va întâlni şi cu Bernhard Nebe, secretarul de stat în Ministerul Internelor şi Comunelor din landul Renania de Nord-Westfalia.

Potrivit MAI, cei doi demnitari vor analiza stadiul la zi al colaborării româno-germane în afaceri interne şi modul în care se derulează cooperarea poliţienească dintre ţara noastră şi Germania, inclusiv cea realizată prin ataşatul de afaceri interne. Discuţiile vor aborda şi tema activităţilor ce urmează a fi desfăşurate în comun de cele două părţi în perioada următoare.

"Aspectele practice ale conlucrării poliţieneşti şi măsurile ce ar putea fi întreprinse de către poliţiştii români şi germani în vederea eficientizării activităţilor de prevenire şi combatere a criminalităţii vor fi abordate în cadrul întâlnirii pe care secretarul de stat Bogdan Tohăneanu o va avea în cursul aceleaşi zile cu Rüdiger Wollgramm, adjunct al Preşedintelui Poliţiei Duisburg. În acest context, cei doi oficiali vor analiza şi evalua rezultatele misiunilor operative de asistenţă şi sprijin desfăşurate în cursul lunii decembrie 2013 de către poliţiştii români la Duisburg", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb