Inginerii Preh România vor dezvolta viitorul automobilului din birourile ansamblului mixt Palas Iaşi

F.D.
Companii / 21 septembrie 2022

Inginerii Preh România vor dezvolta viitorul automobilului din birourile ansamblului mixt Palas Iaşi

United Business Center (UBC) din ansamblul mixed-use Palas Iaşi va găzdui, de anul viitor, centrul de dezvoltare din Iaşi al Preh România, divizie a furnizorului internaţional pentru industria constructoare de autovehicule. Odată cu mutarea în noul spaţiu, compania face şi recrutări, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, o nouă companie se alătură centrului de business al Iaşului. Preh România, divizie a furnizorului global pentru industria constructoare de autovehicule, va fi prezent din trimestrul doi al anului viitor, în United Business Center, componenta de birouri clasa A a ansamblului mixt Palas Iaşi. Preh îşi consolidează, astfel, operaţiunile din România şi prezenţa în Iaşi, oraş în care dezvoltă, din 2017, componente electronice pentru sistemele de operare din interiorul autovehiculelor şi echipamente pentru automobile electrice.

În noile birouri ale Preh România din UBC, care vor avea o suprafaţă de 4.500 mp, vor lucra peste 150 ingineri specializaţi în proiectare de sisteme, dezvoltare şi testare software, hardware şi mecanică, precum şi managementul calităţii şi dezvoltarea produselor din domeniul HMI (Human Machine Interface) şi E-Mobility. Numărul acestora va creşte până la peste 300 angajaţi, în următorii doi ani, compania recrutând în mod activ, pe toate disciplinele, arată sursa citată.

Pentru implementarea planurilor de extindere, Preh Iaşi a ales birourile UBC, atât pentru poziţionarea centrală, proximitatea faţă de Universitatea Tehnică şi calitatea spaţiilor office, precum şi pentru facilităţile disponibile angajaţilor prin prezenţa birourilor în ansamblul mixed-use Palas şi oportunităţile de extindere viitoare, se mai arată în comunicat.

"Orientarea programei universitare, existenţa cursurilor tehnice şi laboratoarelor au arătat de la început că sunt cele mai bune condiţii să găsim absolvenţii de care avem nevoie în Departamentul de Cercetare şi Dezvoltare şi expansiunea viitoare. În retrospectivă, toate aşteptările au fost îndeplinite şi Preh Iaşi a crescut într-o parte indispensabilă a echipei noastre globale de cercetare şi dezvoltare, într-un timp foarte scurt", a spus Jochen Ehrenberg, Chief Technology Officer Preh.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb