INNOSHIP intră în parteneriat cu grupul DEICHMANN pentru a eficientiza operaţiunile de livrare pe mai multe pieţe

T.B.
Companii / 12 septembrie 2023

INNOSHIP intră în parteneriat cu grupul DEICHMANN pentru a eficientiza operaţiunile de livrare pe mai multe pieţe

Innoship, parte a grupului Alsendo, a încheiat un acord cu retailerul internaţional de încălţăminte DEICHMANN, aşa cum se arată într-un comunicat al DEICHMANN, remis redacţiei. Colaborarea are loc în urma unui proces de selecţie extins, în cadrul căruia Innoship a demonstrat că deţine capabilităţile tehnice şi expertiza necesare. Iniţiativa DEICHMANN a fost determinată de nevoia de a îmbunătăţi experienţa de cumpărare şi de a permite integrarea mai rapidă a companiilor de curierat noi eficientizând astfel procesele de livrare, ca parte a programului de transformare digitală a businessului online şi omnichannel, se mai arată în comunicat.

"Decizia de a încheia un parteneriat cu Innoship s-a bazat pe inovaţie, agilitate şi pe înţelegerea demonstrată a nevoilor noastre", spune Sven Senkbeil, Product Owner Fulfillment Solution, în cadrul DEICHMANN. "Căutam un partener strategic capabil să ne ofere soluţii avansate de management al livrărilor, o implementare facilă a platformei şi o abordare centrată pe cumpărător. Colaborarea şi dedicarea pentru inovare demonstrate de echipa Innoship se aliniază perfect cu viziunea noastră", aşa cum se arată în comunicat.

Parteneriatul strategic vizează mai multe obiective cheie, aşa cum transmite DEICHMANN în comunicat, printre care:

Deschiderea rapidă a operaţiunilor în noi geografii - Pe măsură ce industria logistică evoluează cu o nevoie sporită de flexibilitate, DEICHMANN îşi propune să integreze soluţii de livrare noi cât mai rapid. Tehnologia Innoship asigură un proces de integrare rapid şi stabil de curieri noi permiţând astfel companiei DEICHMANN să rămână agilă pe o piaţă competitivă.

Experienţă îmbunătăţită pentru cumpărători - Noua platformă e-commerce le permite clienţilor să aleagă dintr-o gamă largă de curieri, de puncte de ridicare (şi expediere) de colete şi lockere ca opţiuni de livrare preferate. Clienţii au posibilitatea de a-şi urmări într-o formă unificată şi în timp real coletele, pe tot parcursul transportului, asigurând o experienţă de cumpărare îmbunătăţită.

Eficienţă şi stabilitate - Platforma integrează API-urile curierilor şi eficientizează generarea etichetelor şi a documentelor de expediere. Acest lucru are ca rezultat un proces de expediere mai eficient şi operaţiuni mai stabile.

Reducerea costurilor - În plus, platforma reduce costurile de expediere, în beneficiul clientului final.

"Sunt încântat să împărtăşesc vestea că DEICHMANN se alătură familiei de clienţi Innoship. Suntem mândri să fim unul dintre partenerii strategici ai programului de transformare digitală a magazinului online şi omnichannel", spune, la rândul său, Dan Ungureanu, Co-Fondator & Business Development Manager, Innoship. "Alături de DEICHMANN, modelăm un viitor digital innovator pentru a transforma operaţiunile de livrare pe mai multe pieţe în beneficiul cumpărătorului", conform sursei citate.

Platforma Innoship ajută magazinele online să-şi să crească performanţa de livrare cu până la 15%, printr-o alocare dinamică. Algoritmii avansaţi ai platformei analizează performanţa diferitelor firme de curierat dintr-o anumită zonă geografică şi selectează automat curierul potrivit pentru fiecare livrare, pe baza criteriilor retailerului. Având toate informaţiile într-un dashboard, comercianţii pot să analizeze performanţa curierilor şi să ia decizii informate. În plus, API-ul integrează o reţea de peste 100 de curieri din Europa, precum şi peste 150.000 de lockere şi puncte de ridicare şi expediere de colete (PUDO - Pick Up Drop Off), se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb