Inspector al Finanţelor Publice Ilfov, trimis în judecată

Elena Deacu
Anticorupţie / 21 iulie 2015

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest, a lui Gabriel Niculescu, inspector fiscal cu grad de consilier principal în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ilfov - Serviciul de Inspecţie Fiscală, pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

În rechizitoriu, procurorii arată că în perioada februarie - aprilie 2015, Gabriel Niculescu a pretins şi primit de la un om de afaceri (persoană denunţătoare) în cinci tranşe, sumele de: 1.000 de euro, 3.100 de lei şi băuturi alcoolice şi nealcoolice în cuantum de 79 de lei.

Aceşti bani erau primiţi pentru a efectua o verificare fiscale asupra societăţii administrate de omul de afaceri, precum şi în vederea efectuării menţiunilor aferente acestei verificări în Registrul Unic de Control al societăţii.

În baza acelaşi rezoluţii infracţionale, în perioada martie - aprilie 2015, acelaşi Gabriel Niculescu a pretins şi primit de la persoana denunţătoare, în patru tranşe, sumele de: 2.200 de lei şi bunuri alimentare şi nealimentare în cuantum de 650 de lei, lăsând să se creadă că are influenţă asupra altor funcţionari cu funcţie de decizie din cadrul A.J.F.P. Ilfov şi promiţând că va interveni pe lângă aceştia pentru a urgenta procedura de reactivare a societăţii comerciale respective.

În cauză, procurorii au dispus instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului asupra sumei de 3.300 de euro, ridicată de la locuinţa inculpatului, cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de a se menţine măsurile preventive şi asiguratorii dispuse în cauză.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb