ÎNTÂLNIRE DACIAN CIOLOŞ - JYRKI KATAINEN  Discuţiile au vizat oportunităţile în domeniul infrastructurii şi cel al sănătăţii

Laura Boico
Politică / 2 septembrie 2016

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, astăzi, cu vicepreşedintele Comisiei Europene, responsabil pentru locuri de muncă, investiţii, creştere şi competitivitate, Jyrki Katainen, cei doi oficiali discutând despre oportunităţile oferite de Planul de Investiţii pentru Europa (Planul Juncker), în special în domeniul infrastructurii şi cel al sănătăţii, potrivit unui comunicat al Guvernului remis redacţiei.

Conform sursei citate, discuţiile au vizat teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene şi de interes pentru România: viitorul UE în contextul Brexit, dezvoltarea economică, fondurile europene, crearea de locuri de muncă, Summitul de la Bratislava, E-guvernare.

În timpul întâlnirii, premierul Dacian Cioloş a subliniat faptul că este importantă promovarea unor proiecte şi politici europene care iau în considerare nevoile cetăţenilor.

"România rămâne puternic ataşată proiectului european, cu atât mai mult în contextul actual, în care considerăm că este deosebit de importantă promovarea unor proiecte şi politici europene, care iau în considerare nevoile cetăţenilor, în special în ceea ce priveşte investiţiile, sănătatea, locurile de muncă", a declarat Cioloş.

Potrivit comunicatului, accentul discuţiilor a fost pus pe oportunităţile oferite de Planul de Investiţii pentru Europa (Planul Juncker), în special în domeniul infrastructurii şi cel al sănătăţii.

"Între acestea, a fost menţionată asistenţa tehnică de un milion de euro, pe care Ministerul Sănătăţii a obţinut-o de la Banca Europeană de Investiţii, pentru pregătirea proiectelor de investiţii în cele trei spitale regionale de la Iaşi, Cluj şi Craiova. Fondurile provin din platforma de asistenţă tehnică European Investment and Advisory Hub, componentă a Planului de Investiţii pentru Europa", se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb