Intesa Sanpaolo Bank lansează un produs de economisire cu asigurare de viaţă inclusă

F.D.
Bănci-Asigurări / 7 august 2023

Intesa Sanpaolo Bank lansează un produs de economisire cu asigurare de viaţă inclusă

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara locală a Grupului Intesa Sanpaolo, oferă clienţilor săi un produs de economisire cu asigurare de viaţă inclusă, în cadrul parteneriatului strategic încheiat cu Groupama, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, depozitul la termen în lei, disponibil împreună cu asigurarea de viaţă, beneficiază de dobândă de 7,75% pe an, acordată în avans la constituire, în contul curent al clientului, iar prima unică de asigurare se plăteşte automat din contul acestuia. În cazul desfiinţării depozitului înainte de termen, banca va reţine valoarea dobânzii plătite din valoarea depozitului. Depozitul la termen este constituit pentru o perioadă de 12 luni în lei, fără prelungire automată la scadenţă, iar suma minimă necesară este de 10.000 lei.

Asigurarea de viaţă ataşată este valabilă pe o perioadă de 12 luni şi oferă siguranţă financiară pentru membrii familiei, în cazul producerii unor evenimente nefericite, precum decesul din accident sau boală.

Totodată, în cazul desfiinţării anticipate a depozitului, clientul poate alege să continue contractul de asigurare sau să îl anuleze, caz în care va primi prima de asigurare pro rată.

Depozitul la termen cu asigurare de viaţă inclusă este destinat persoanelor fizice, cetăţeni români care au domiciliul sau reşedinţa în Romania şi care au împlinit 18 ani până la momentul deschiderii depozitului, se mai arată în comunicat.

"Ne bucurăm că avem ocazia de a extinde parteneriatul nostru cu Intesa Sanpaolo Bank şi de a oferi împreună servicii complete, care răspund nevoilor reale ale clienţilor noştri. Asigurările înseamnă în primul rând continuitate, iar rolul nostru este acela de a ne asigura că suntem partenerul de care oamenii au nevoie pentru a-şi trăi vieţile cu încredere şi a fi pregătiţi să depăşeaşcă orice obstacol, fie el mai mic sau mai mare", a declarat Alexandru Georgescu, Director Naţional Vânzări Groupama.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb