Investimental a obţinut autorizarea de la ASF

V.G.
Companii / 7 decembrie 2022

Investimental a obţinut autorizarea de la ASF

Compania românească de brokeraj bursier, Investimental, a obţinut astăzi autorizarea de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), marcând o premieră în ultimii 14 ani pe piaţa de capital din România, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Mai mult, Investimental a fost autorizată de ASF pentru toate tipurile de tranzacţii financiare şi intră acum pe ultima sută de metri înainte de lansarea oficială şi realizarea primelor tranzacţii.

"Aşa cum am promis la începutul anului, când am anunţat o nouă investiţie pe piaţa de capital din România, am reuşit să obţinem autorizarea de la ASF în acest an şi facem acum ultimele operaţiuni necesare pentru a intra la tranzacţionare în prima parte a anului viitor. Avem satisfacţia că am obţinut într-un timp relativ scurt autorizarea pentru toate tipurile de tranzacţii financiare, ceea ce ne va facilita atingerea obiectivelor pe care ni le-am setat, astfel încât în maximum trei ani de zile să ajungem în topul brokerilor de retail", a declarat Mihaela Bîciu, CEO Investimental.

Potrivit sursei citate, în perioada următoare, echipa Investimental va finaliza procesul de testare a aplicaţiilor şi proceselor, pentru a asigura o conectare optimă la infrastructura Bursei de Valori Bucureşti şi a Depozitarului Central. De asemenea, vor fi realizate primele tranzacţii live in-house, cu rol de test în condiţii reale. Testele pun accentul pe garantarea unei siguranţe maxime în orice etapă a fluxului operaţional şi pe configurarea unui proces optim şi facil de tranzacţionare.

Lansarea oficială a operaţiunilor şi realizarea primelor tranzacţii pentru investitori vor avea loc în prima parte a anului viitor.

Iniţial, Investimental le va oferi investitorilor posibilitatea tranzacţionării la Bursa de Valori Bucureşti şi pe mari burse internaţionale, cu acces la o paletă largă de instrumente financiare.

Pasul următor este oferirea unui întreg ecosistem de servicii de investiţii financiare, ceea ce va permite realizarea obiectivului Investimental de a face bursa accesibilă cât mai multor români, atât din punctul de vedere al înţelegerii, cât şi din cel al experienţei de utilizare.

"Vrem ca bursa să facă parte din viaţa de zi cu zi a oamenilor, să devină un instrument facil, familiar, care să ajute la planificarea financiară pe termen lung a cât mai multor români. Vom face asta prin tehnologie, transparenţă, educaţie financiară şi prin oferirea unei experienţe personalizate investitorilor. Avem voinţa, forţa şi experienţa să facem diferenţa, să ne punem în practică viziunea şi să contribuim decisiv la schimbarea mentalităţilor şi la dezvoltarea pieţei de capital din Romania", a mai spus Mihaela Bîciu, CEO Investimental.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Aceeasi Mihaela care a adus pe piata de capital AERO anul trecut si anul asta prin Tradeville companii supraevaluate iar investitorii se uita chioras acum in portofoliul lor?

    1. Te oftici ?

    a depasit problemele semnalate in articolul anterior semnat bursa?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb