INVESTIŢIE DE PESTE 2 MILIOANE DE EURO "Cosmote" România finalizează relocarea activităţilor principale de relaţii cu clienţii într-un nou sediu

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 6 februarie 2008

COSMOTE a finalizat, în urma unei investiţii de peste 2 milioane de euro, relocarea şi extinderea activităţilor principale de relaţii cu clienţii într-o clădire din Iride Business Park. Noul centru, amplasat pe primele două niveluri ale clădirii şi cu o suprafaţă de 5.000 mp, găzduieşte în prezent peste 300 de angajaţi ai departamentului de Relaţii cu Clienţii şi peste 120 de angajaţi ai diviziilor de IT, date şi reţea.

Locaţia din Iride Business Park este dotată cu echipamente de ultimă generaţie, care permit măsurarea traficului şi generarea de rapoarte de monitorizare şi evaluare, pentru îmbunătăţirea continuă a serviciilor de relaţii cu clienţii. Centrul dispune şi de un sistem IVR (sistem interactiv de răspuns vocal).

Vassilis Trochalidis, Director Vânzări şi Servicii Relaţii cu Clienţii, COSMOTE România, a declarat: "COSMOTE a început activităţile de relaţii cu clienţii în decembrie 2005, odată cu lansarea companiei, cu o echipă de aproape 50 de angajaţi. Ca urmare a evoluţiei rapide a numărului de clienţi, în prezent, echipa dedicată este formată din peste 460 de angajaţi, care operează din trei locaţii diferite".

Sediul central al COSMOTE România este amplasat în clădirea de birouri de clasa A - America House (Bucureşti), unde ocupă o suprafaţă de 3.500 mp. COSMOTE are, de asemenea, birouri de suport tehnic în Timişoara, Iaşi, Cluj, Bacău şi Braşov. COSMOTE a fost unul dintre cei mai dinamici angajatori de pe piaţă în anul 2007, creând peste 300 de noi locuri de muncă. În prezent, echipa COSMOTE este formată din peste 1.000 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb