Investitorul de 98 de ani al Oil Terminal a decedat

A.I.
Piaţa de Capital / 17 martie 2021

Sebastian Dumitrescu deţinea 16,7% din companie

Sebastian Valentin Dumitrescu, investitorul în vârstă de 98 de ani ce deţinea 16,73% din Oil Terminal (OIL) a decedat, reiese dintr-un raport al terminalului petrolier publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Informarea apare în condiţiile în care, într-un litigiu dintre societate şi Dumitrescu instanţa a constatat că în cauză a intervenit suspendarea dosarului, prin decesul reclamantului.

"Societatea Oil Terminal informează acţionarii şi investitorii cu privire la faptul că, prin soluţia pronunţată la termenul din data de 15.03.2021, instanţa de judecată a Curţii de Apel Constanţa, a constatat ca în cauză a intervenit suspendarea de drept a dosarului nr. 3327/118/2020, conform art. 412 al. 1, pct. 1 Cod procedură civilă, prin decesul apelantului - reclamant", se arată în raportul companiei publicat la BVB.

Conform comunicatului, Oil Terminal are în derulare cinci litigii cu Sebastian Valentin Dumitrescu.

Faţă de preţul acţiunii OIL de ieri, de circa 0,194 lei, valoarea pachetului lui Sebastian Dumitrescu valora aproape 18,91 milioane lei.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Pacat;

    Model pentru toti . 

    1. Bai Ben Ten, mai usor cu astfel de comentarii ca nu esti pe maidan.

      A FOST UN COMUNIST , PICAT DIN CER , IN ROMANIA ASTA , NICI COMUNISTA , NICI CAPITALISTA !!! DE FAPT , CRED CA NU STIE NIMENI , IN CE STADIU NE AFLAM !!! ORICUM , EU , NU L-AM INTELES , SI NU-L INTELEG , NICI ACUM !!! CE-A CAUTAT EL , SA CUMPERE ACTIUNI PE BURSA ??? CA UN COPIL ADEVARAT , AL TOVARASULUI LENIN , CEI- A TREBUIT LUI , ACTIUNI ??? AFARA DE ASTA , A FOST UN OM , CARUIA I-AU PLACUT , JUDECATILE , SI TRIBUNALELE !!! UNA-DOUA : TE DAU , IN JUDECATA !!! UNA-DOUA : NE VEDEM , LA TRIBUNAL !!! MAI , OMULE !!! PENTRU INDIVIZI CA TINE , EXISTA SPITALE DE PSIHIATRIE , DE GEN , ''''''' BALACEANCA '''''''' !!! CRED CA , SI COPIII TAI , SE BUCURA CA , AI TRAS PE DREAPTA !!! NICI IADUL , N-O SA TE PRIMEASCA !!! DE CAND A CUMPARAT ACTIUNI , N-A STIUT ALTCEVA , DECAT SA BAGE BANI GREI , IN BUZUNARELE PROCURORILOR , JUDECATORILOR , GREFIERILOR , SI ALTOR LEPADATURI !!! PE AIA , I-A IMBOGATIT !!! AR TREBUI ACUM , SA PLANGEM CUMVA , DE DORUL LUI ??? MAI BINE , CA UN ADEVARAT COMUNIST , BAGA BANII LA CEC !!! ASA , NU SE MAI JUDECA CU NIMENI !!! CE I-A TREBUIT LUI , BURSA ??? BURSA E , PENTRU CAPITALISTI !!!

      Un comunist cu 18,91 mil de lei in bursa. Sunt acri strugurii, Staty.

    Avusese Covid?

    1. Pe maidan sau pe linga maidan, te intreb, detii pachet sau pachete de actiuni a caror valoare sa fie de peste 19 mil. de lei fata de 18.91 mil ale lui Sebastian Dumitrescu ?.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb