Iohannis a promulgat legea bugetului de stat

M.I.
Politică / 15 martie 2019

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Actualizare - Klaus Iohannis: "Mi-aş fi dorit să promulg un buget bun pentru România şi pentru români."

Şeful statului a declarat, în legătură cu bugetul promulgat astăzi: "PSD a picat şi ultimul test al responsabilităţii. Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o Parlamentului pentru corectarea gravelor erori din conţinutul său a ajuns la promulgare neschimbată. O singură zi - atât a alocat PSD în Parlament pentru reexaminarea unui proiect atât de important pentru ţară. Este nu doar o crasă lipsă de seriozitate, este de-a dreptul rea voinţă refuzul PSD de a repara un buget care în mod evident va genera efecte negative în economie, resimţite, din păcate, de cetăţeni. Mi-aş fi dorit să promulg un buget bun pentru România şi pentru români. Nu a fost să fie"

-----

Actualizare - Preşedintele Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, informează Administraţia Prezidenţială.

-----

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că PSD a picat şi ultimul test al reponsabilităţii, remarcând că legea bugetului de stat, pe care o trimisese la Parlament pentru reexaminare, a ajuns la promulgare neschimbată. De asemenea, şeful statului a afirmat că, în ceea ce priveşte pensiile, PSD trăieşte într-o lume paralelă.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai anunţat că este alături de participanţii la protestul "România vrea autostrăzi".

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul "România vrea autostrăzi" şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Protestul "România vrea autostrăzi", pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepţi din întreaga ţară, nu doar din Moldova.

Firme din toate domeniile, care au mii de angajaţi, au anunţat că astăzi, 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute întrerup activitatea.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Latra

    'ngă, o Românie în ritmul meu, 'ngă.

    1. Probabil cand liberalii vor ajunge la putere, bugetul si traiul nostru vor fi miraculoase! (iar domnul Iohannis nu va mai fi in pragul unei hepatite)

    S-au activat trolii social-democraţi, frecători de mentă şi de internet.

    1. Noroc că-i concurezi cu succes.

    Bai NAZISTULE, HITLERISTULE cit îți mai bați joc de nevinovați, îngerași de copii, pensionari și de tara. Înțelege odată astai ROMÂNIA nu GERMANIA lui MERKEL s au OLANDA lui TIMMERMANS în aceasta tara ai tu 6 case cu acte false cum ești tu și nu ai plătit 1 leu impozit pe meditații, de ce ai blocat o și o blochezi. Știm că urăști ROMÂNIA, COPII, PENSIONARI,de ce aceste categorii sa aștepte TIRANIA TA NAZISTA, HITLERISTA pana tu semnezi pentru alocații mărite și pensii. Tu vrei mulți bani la gusati aia de la S. R. I. care se rup scaunele cu ei de grași ce sunt și îți apară matapaslicurile tale.Mai zici ca ești profesor de fizica trebuie sa știi un lucru aparatul de făcut copii nu se ea în gura și se suge,fa și tu copii dacă poți și vezi cum este. De ce sa așteptăm noi părinți semnătura și nevinovați COPII drepturile lor prin lege. Dați DEMISIA și pleacă în GERMANIA ta nu înainte să-ți ceri iertare de la romani(pensionari, copii) pentru relele care le ai făcut și sa le dai bani pentru întârziere. Nu uita nu ai venit cu bani DIN GERMANIA aici ai făcut bani, cariera NEMERITAT.

    1. Hai sictir.

      Te-au indobitocit pesedeii si antenele bai nene, esti pensionar sau bugetar de iti trece politica prin stomac si nu mai judeci cu capul tau?

      Da tot din cauza asta sunt mai multe firme nemtesti pe aici care Nu declara profit real, voi astia privati prea mult a tinut cu voi obositilor sa lucreze mata in hala ma

      Ai tu ce ai cu Klaus dar cand termini da-le o palma dupa ceafa si celor din Psd sa isi aminteasca ca in Romania mai sunt si alti copii decat beizadelele unora.De ex copiii care mor cu zile prin spitale , cei care adorm flamanzi , cei care nu isi permit educatie ,etc Daca tot puneti pret pe copii aratati ca de latrat la Klaus pe tema asta e simplu...

      Uite cine vorbeste : clica jnapanilor puscariabili dracnieni, de unde dam doar 2 exemple : dosarele Tel Drum si jecmanelile MAFIEI PROGRAMULUI NATIONAL DE DEZVOLTARE LOCALA, in cardasie cu popimea bisericii ortodoxe !

      Concluzia ? Mars pe latrinele voiculesciene analfabetule ! Acolo iti poti varsa si exhiba in voie excrementele pesediste ; pentru prostimea imbecila dispusa ! 

      Mafia securistă vrea o justiție independentă. Vine vara la răcoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb