IOHANNIS: Asaltul PSD la adresa statului de drept riscă să fragileze statutul României în NATO

T.T.
Politică / 2 aprilie 2019

Klaus Iohannis (Sursa foto: Twitter)

Klaus Iohannis (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea la NATO, că "asaltul fără precedent" al majorităţii PSD la adresa statului de drept "riscă să fragileze" statutul României în Alianţă şi în UE.

"Pentru ţara noastră nu a fost deloc uşoară revenirea la democraţie după epoca neagră a comunismului, (...) cu atât mai condamnabile sunt acţiunile actualei majorităţii PSD, care prin asaltul fără precedent în ultimii 30 de ani la adresa statului de drept riscă să fragileze statutul ţării noastre în Alianţa Nord-Atlantică şi în UE. Modificarea legilor în folosul unor persoane, demagogia, atacurile la adresa stabilităţii economice şi financiare a României, creşterea inflaţiei şi devalorizarea monedei naţionale, arbitrariul şi lipsa de profesionalism - acestea sunt adevăratele realităţi ale guvernării PSD, nu întărirea democraţiei, nu consolidarea justiţiei, nu responsabilitatea şi predictibilitatea în economie, nu infrastructură (...), nu acestea sunt politicile PSD. (...) Guvernarea PSD cu incapacitatea administrativă şi cu dilentantismul vulnerabilizează România", a afirmat şeful statului, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. DE CIND EȘTI TU PREȘEDINTE HITLERISTULE ROMÂNIA NU ARE LINIȘTE. AI DEZBINAȚI, AI ÎN VRVRAJBITO, AI BLOCATO ȚI AI BĂTUT JOC DE EA, COPII EI, PENSIONARI, CU RĂUTATEA TA NAZISTA, FASCISTA.DAR MAI AI PUȚIN TIMP CU IMUNITATE. DE PROCURORUL GENERAL LAZĂR CARE LAI NUMIT TU DIN INTERES PENTRU TINE CA ȚI A ALBIT CELE 17 DOSARE PENALE CARE LE AI DE CE NU I CERI SA ȘI DEA DEMISIA PENTRU FAPTELE CARE LE A FĂCUT, DUPĂ CARE ȘI TU SA ȚI DAI DEMISIA RUȘINEA ROMÂNIEI CARE ESTI

    Asa cum pare, statul de drept pare a fi condus de un procuror comunist care stia si a semnat pentru tortura unui disident anti-comunist. Iohannis, hotule de case ale carui dosare ti-au fost inchise de acelasi procuror comunist.... da-l afara pe ticalos.

    De când sunt eu președinte după ce am furat case de la stat pe numele lui Carmen, deep state-ul american mă folosește cu cheiță în baza dosarelor de sub caloriferul lui Lazăr.

    Recunoașteți vulnerabilizarea?!? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb