IOHANNIS, DESPRE REMANIERE: "Privind acele scrisori mi-am pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere"

I.M.
Politică / 18 aprilie 2019

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, referindu-se la propunerile de remaniere, că, privind acele scrisori şi-a pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere, iar prima sa impresie este că se face pentru ca lucrurile să meargă mai prost. Preşedintele a susţinut că PSD vrea să întărească asaltul asupra justiţiei, scrie News.ro.

Preşedintele a precizat că a discutat cu premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a transmis că va da un răspuns în legătură cu noile propuneri de miniştri la începutul săptămânii viitoare.

În ceea ce-l priveşte pe Tudorel Toader, a spus că nu a discutat cu acesta şi nici nu intenţionează să facă acest lucru.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis ieri seară la Cotroceni propunerea de revocare a lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiţiei şi demisiile Rovanei Plumb şi Nataliei Intotero, candidaţi la europarlamentare, de la Ministerul Fondurilor Europene, respectiv, de la cel al Românilor de Pretutindeni. De asemenea, a trimis şi propunerile de înlocuitori: Eugen Nicolicea (Justiţie), Oana Florea (Fonduri Europene) şi Liviu Brăiloiu (Ministerul pentru Românii de Pretutindeni), conform News.ro.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat astăzi, după întâlnirea cu premierul, că a luat act de decizia acesteia de a trimite preşedintelui solicitarea de revocare din funcţie. El a precizat că premierul nu îi poate cere demisia, pentru că nu e corect din punct de vedere juridic. El a dat asigurări că va reflecta şi joi, până la sfârşitul programului, decide dacă trimite demisia la Guvern sau dacă rămâne pe ideea revocării.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. ...

    1. troll troll troll psdist odios

    Cum poate o publicație serioasă ca ziarul Bursa să accepte un asemenea limbaj, ca cel utilizat de către "anonimul" mesajului "fără titlu", dar plin de invective si alte mizerii , postat la ora 14.37 a zilei de azi 18.04.2019 ? Articolul prezintă o temă serioasă și de imteres pentru România și e păcat să fie stricat sau bagatelizat de anumiți cititori ...

    Sa fii constient ca succesorul lui Toader va intari asaltul asupra justitiei si sa-i semnezi cu mina ta decizia de numire, ce poate fi mai stupid in viata-ti amarita, falnicule si mindrule chiparos?

    1. Anonimul de la 1. e frate bun ,de aceiasi valoare intelectuala , si umana ,cu protestatarul profesionist numit Ceausescu si cu altii , la fel de zgomotosi si gaunosi .

    cu paru in dinti da-le klause, zbang jbef dong

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb