ION ŞTEFAN: "Ludovic Orban va fi în continuare premier"

M.I.
Politică / 15 ianuarie 2020

Ion Ştefan (Sursă foto: Facebook)

Ion Ştefan (Sursă foto: Facebook)

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan a declarat, miercuri, la Constanţa, că PNL susţine organizarea alegerilor anticipate şi că, sută la sută, Ludovic Orban va fi premier în continuare, timp de 8 ani, informează Agerpres.

"Sunt pentru alegeri anticipate, vor fi alegeri anticipate, PNL susţine realizarea alegerilor anticipate, sunt pentru alegerea primarilor din două tururi de scrutin, sperăm să se întâmple (...) sută la sută, Ludovic Orban premier 8 ani", a răspuns ministrul, într-o conferinţă de presă susţinută în incinta Cazinoului, răspunzând la întrebarea dacă el este pentru organizarea alegerilor anticipate.

Referitor la varianta ca Guvernul să demisioneze în vederea demarării procedurilor pentru anticipate, Ion Ştefan a spus că este pregătit pentru orice hotărâre se va lua în acest sens.

"În calitate de ministru, sunt pregătit pentru orice hotărâre în sensul realizării alegerilor anticipate", a declarat Ştefan.

Întrebat care este relaţia pe care o are, pe o scară de la 1 la 10, cu preşedintele Klaus Iohannis, ministrul a susţinut că una "foarte bună, de 20 de puncte".

El a mai spus că este de acord cu eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, onoarea de a fi parlamentar fiind mult mai mare decât o pensie pe care o poţi primi.

"Sunt de acord cu eliminarea pensiilor speciale, sunt semnatar al unui proiect de lege în Camera Deputaţilor, susţin eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Cred că onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât o pensie pe care o poţi primi peste 65 de ani sau atunci când îţi vine momentul să ieşi la pensie", a afirmat demnitarul.

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, s-a aflat miercuri la Cazinoul din Constanţa, pentru preluarea oficială a amplasamentului acestuia, în vederea consolidării şi restaurării, lucrări ce vor fi realizate în următoarele 30 de luni, prin Compania Naţională de Investiţii.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Toată lumea vorbește de alegeri anticipate dar nimeni nu spune ce presupune. Fiecare parte se pregătește de o'' lovitură de palat". Probabil ne vom trezi într-o dimineață cu alt Parlament, cu alt prim ministru etc. Oare ce fel de țară avem?

    1. Normala. Asta e democratia. Sau preferi o tara ca Rusia ?

    O să ne trezim într-o dimineață că nici tara nu se va mai numi România

    Daca raman in guvern Raluca Curcan si Vasile Selfie, e bineeee. Orban e cantitate neglijabila.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb