IONEL DANCĂ: "PSD continuă să guverneze pentru infractori"

M.A.
Politică / 2 august 2019

Ionel Dancă (Sursă foto: Twitter)

Ionel Dancă (Sursă foto: Twitter)

Guvernarea PSD - ALDE a ajuns la fundul sacului şi recurge la măsuri de criză pentru a acoperi gaura imensă de la bugetului statului de peste 20 de miliarde de lei, provocată, în primele şase luni ale anului, de măsurile lor economice proaste, a declarat purtătorul de cuvant al PNL, Ionel Dancă.

Acesta consideră că în ciuda dezastrului din trezoreria statului, generat de o guvernarea haotică, coaliţia PSD - ALDE, obişnuită să guverneze numai în favoarea infractorilor, a mai adoptat o Ordonanţă de Urgenţă pentru a-i scăpa de probleme pe cei care nu respectă legea şi nu-şi plătesc taxele şi impozitele la timp.

Dancă e de părere că în loc să combată fenomenul infracţional din toate domeniile, să restabilească ordinea şi legea în ţară, să reducă evaziunea din economie şi să recupereze sumele datorate de la cei care îşi ascund averile în spatele unor firme cu pierderi, guvernarea PSD - ALDE îi "premiază" cu ştergerea datoriilor.

,,Peste 90% dintre români îşi plătesc dările către stat la timp şi ar trebui să beneficieze de bonificaţii pentru comportamentul lor corect, cel puşin în compensaşie egală proporţional cu ştergerea de datorii pentru cei rău-platnici".

Purtătorul de cuvan al PNL susţine că în loc să aprecieze comportamentul corect al românilor cinstiţi, plătitori de taxe şi impozite, guvernul Dăncilă se pregăteşte să le pună în cârcă alte biruri fiscale pentru a acoperi gaura de la buget.

,,Este nevoie de măsuri urgente de eficientizare a cheltuielilor publice şi de oprirea risipei bugetare pe sinecuri politice şi contracte clientelare pentru ca România să revină la normalitate în ceea ce priveşte gestiunea finanţelor publice, nu de paliative care să cosmetizeze o realitate economică tot mai dură", a declarat Ionel Dancă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb