IONEL PETRE, ALDE DÂMBOVIŢA: "Meleşcanu acţionează în disperare la comanda PSD"

M.I.A.
Politică / 15 septembrie 2019

Ionel Petre (Sursă foto: Twitter)

Ionel Petre (Sursă foto: Twitter)

Preşedinte ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, afirmă, referindu-se la Teodor Meleşcanu, că este "o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice", care a trădat PNL când a fost numit de Traian Băsescu şef la SIE, iar acum trădează ALDE, fiind propus de PSD la conducerea Senatului, transmite News.ro.

"Când a fost numit de Băsescu şef la SIE, a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simţ să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poti vorbi despre moralitate, principii?", afirmă liderul ALDE Dâmboviţa.

El consideră că tot ce a rămas din Teodor Meleşcanu, omul politic, din poziţia pe care o avea în politică, este doar "o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice".

"Numai că dl Meleşcanu a pierdut orice busolă şi acţionează în disperare la comanda PSD. P. S. Trădare, numele tău e Meleşcanu. Şi nu este de la vârstă", consideră Ionel Petre, conform News.ro.

Reacţia sa vine după ce Teodor Meleşcanu, ales preşedinte al Senatului la propunerea şi cu susţinerea PSD, a anunţat că va contesta în instanţă decizia de excludere din partid şi l-a acuzat pe liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu că vinde partidul "pentru un postuţ". Meleăcanu s-a întrebat unde e Tăriceanu care a luptat împotriva injustiţiei, considerând că tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Daca vorbim in termeni de tradare , sa ne amintim ca Tariceanu ,care a rezistat ca premier in ciuda lui basescu (cu b mic ) numai cu sprijinul , loial si constant ,al PSD , si a ajuns la guvernare si la al doilea post in stat cu acelasi sprijin (e drept ,reciproc ) , a iscat aceasta furtuna care seamana suspect de bine cu hotararea brusca si naucitoare -prin lipsa unor argumente cat de cat convingatoare -a lui Antonescu de a renunta la politica !Cel mai probabil , fenomenele similare au cauze similare ,sa ne amintim zvonul ,perfect credibil , care a circulat in legatura cu motivatia reala alui Antonescu !

    1. Concluzia mea dupa ce am citit comentariul matale: toti sint hoti ! Am gresit sau nu ?

    TOATE DIN LIMITELE ȘI INCOMPETENȚA PARLAMENTARILOR .....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb