Iordănescu insistă că nu mai există echipe mici

O.D.
Sport / 29 martie 2023

Iordănescu insistă că nu mai există echipe mici

Selecţionerul Eduard Iordănescu s-a declarat mulţumit de de atingerea obiectivului, şase puncte în două meciuri, dar a remarcat lipsa de pragmatism din timpul meciului cu Belarus. În plus, acesta a ţinut să insiste asupra faptului că nu mai există echipe mici în fotbalul european.

"Felicit echipa şi mulţumesc publicului, echipa a obţinut ce ne-am propus, şase puncte. Obiectiv îndeplinit. Jocul, dacă analizăm, a fost superior rezultatului. Am avut o primă repriză foarte bună, în a doua am avut bară, Din păcate nu ştim să omorâm jocul, nu am reuşit să facem 3-0. Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mai decişi, mă declar fericit. Sută la sută aceste rezultate dau încredere, ne hrănim cu ele, dau curaj. Uitaţi-vă şi Andorra ce a făcut cu Kosova. Dacă noi făceam egal cu Andorra acasă, probabil eram linşaţi. Nu mai sunt echipe mici, trebuie să fim conştienţi de asta. Dacă vrem să mergem la European, trebuie să strângem rândurile. Băluţă a fost o pierdere imensă, am pregătit jocul cu el, dar asta este. Eram mai fericit dacă mai marcam un gol şi nu primeam, asta aş fi vrut, să nu primim gol. Oamenii care analizează au tot dreptul să analizeze, foştii mari jucători trebuie să ajute mai multe, îi apelez să vină mai mult alături de jucători. Nu ne-a fost uşor să primim critici, eu m-am obişnuit, e mai uşor. Cred că după acest mandat, dacă stă cineva lângă mine şi mă înjură, nu am nicio reacţie", a spus Iordănescu la Prima TV.

Echipa naţională de fotbal a Elveţiei a învins marţi seara, pe teren propriu, echipa Israelului, scor 3-0, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024. Kosovo a făcut doar 1-1 acasă cu Andorra. Ambele meciuri au avut loc în grupa României.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Felicitari yedy, dar daca nu il chema pe tactu iordanescu?

    Da, nu mai sunt echipe mici pentru că și noi avem o echipă mică de vreo 20 ani și le vedem pe celelalte de la nivelul nostru.

    Încolo, succes în grupă pentru că dacă nici din asta nu ne calificăm, atunci subiectul fotbal românesc ar trebui desființat.

    1. Asa e. Ce ne faceam daca eram in grupa cu Franta si Olanda?

      De aici trebuie sa ne calificam fara probleme. Ok, mai pot fi si scapari (vezi si la case mai mari, cu Franta care a spulberat Olanda si apoi s-a chinuit cu Irlanda). Dar nu cred ca mai prindem vreodata o grupa asa de slaba pentru orice fel de preliminarii. Ratarea calificarii trebuie sa duca la desfiintarea echipei nationale, a FRF. Sa ramanem doar cu campionat intern, sa nu ne plictisim, dar fara pretentii.

      Oricum, noi ne dorim calificare la Euro, etc. Dar decat sa ne calificam chinuit din grupa aia si apoi acolo sa nu dam nici un gol, mai bine lipsa. 

    & Chipciu, Torje, Peteleu, Valentin Gheorghe, Maxim, Mitriță ,Mățan, Bairam, Florin Ștefan, Butean, Silviu Balaure, Deac, ?

    asta micu are dreptate, chiar nu mai exista echipe mici, ca noi le facem mari pe toate :) e suficient sa le intalnim pe astea mici si sa ne facem de ras cu ele si atunci suntem la fel de mari ca aia mici.

    & Randamenul lui Moruțan și Man este mai bun atunci când joacă și Darius Olaru, ?

    Jucători al căror randament în joc este mai puțin dependent de alți jucători, Burcă, Stanciu, Răzvan Marin, Alibec, cărora le-ar mai putea fi adăugați Cristi Manea, Drăgușin, Rațiu, Băluță,? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb