IQON, cel mai nou şi modern ansamblu rezidenţial de lux din zona Pipera, a fost finalizat

T.B.
Companii #Construcţii / 12 decembrie 2023

IQON, cel mai nou şi modern ansamblu rezidenţial de lux din zona Pipera, a fost finalizat

În contextul unei pieţe imobiliare care se confruntă cu numeroase schimbări generate de noile măsuri fiscale şi administrative, IQON a pariat şi în anul 2023 pe segmentul locuinţelor de lux, pentru care interesul cumpărătorilor a rămas constant, se arată într-un comunicat al IQON, remis redacţiei.

Dezvoltat în zona Pipera, pe strada Vasile Alecsandri nr. 5, pe o suprafaţă de peste 7000 mp, IQON oferă experienţă unică de locuire, datorită spaţiilor generoase şi a numărului redus de locuinţe, informează sursa. Astfel, cele 7 vile exclusiviste au un regim de înălţime de P+1, dispun de suprafeţe construite cuprinse între 440 mp şi 590 mp şi de loturi de teren generoase, conform sursei citate. Detaliile arhitecturale deosebite, grădinile spaţioase şi deschiderea terenului la lac completează unicitatea acestui nou proiect, relatează sursa.

IQON integrează, totodată, tehnologii eficiente energetic, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile promovate de companie şi a unei griji permanente faţă de mediu, potrivit comunicatului. Proiectul se remarcă, aşadar, prin folosirea exclusivă a materialelor durabile, cu faţade din piatră naturală, tâmplarie din lemn masiv sau izolaţie cu vată minerală, informează sursa. Gândit şi proiectat cu multă grijă, pornind de la imaginea nobleţei caselor de altădată, IQON înglobează tot ceea ce reprezintă astăzi o locuinţă modernă, care poate răspunde şi exigenţelor viitorului, se mai arată în comunicat. Cele 7 vile beneficiază de cele mai noi facilităţi tehnologice în ceea ce priveşte sistemele de încălzire şi răcire sau sistemul de iluminat architectural, declară Victor Terheş, director de vânzări IQON Development SRL, conform sursei precizate.

Construcţia pentru proiectul IQON a fost demarată la începutul anului 2022. În imediata vecinătate a acestuia, se află unităţi de învăţământ de renume, precum Şcoala Americană, British School, Olga Gudynn, Şcoala Germană Hermann Oberth, cu acces facil la zona de shopping şi agrement - Jolie Ville, Mall Băneasa, Strip Mall Iancu Nicolae sau Grădina Zoologică, potrivit sursei indicate.

Liniile de transport public, aflate la numai câteva minute distanţă şi aeroporturile Henry Coandă şi Băneasa, reprezintă şi acestea importante facilităţi în ceea ce priveşte mobilitatea, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb