IT Genetics îşi extinde operaţiunile în vestul Europei prin deschiderea unui nou birou în Madrid, Spania

G.U.
Companii / 28 aprilie 2022

IT Genetics îşi extinde operaţiunile în vestul Europei prin deschiderea unui nou birou în Madrid, Spania

IT Genetics, companie cu capital integral românesc şi unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii hardware şi software pe piaţa DC/POS (colectare de date şi puncte de vânzare), îşi consolidează poziţia pe piaţa externă, prin deschiderea celei de a treia reprezentanţe internaţionale, de această dată în Madrid, Spania, conform unui comunicat de presă. Aici, compania comercializează o gamă largă de echipamente şi soluţii software necesare în procesul de digitalizare, cu aplicabilitate extinsă şi eficienţă dovedită în procesele de lucru din multiple industrii: retail, e-commerce, farma, producţie, logistică, transport sau HoReCa. În plus, IT Genetics Spania oferă o gamă variată de soluţii inteligente care pot fi implementate în procesele de lucru ale instituţiilor publice.

Extinderea activităţii şi în vestul Europei reprezintă un pilon cheie din strategia de dezvoltare a companiei şi marchează 15 ani de activitate IT Genetics.

"Am ales să ducem IT Genetics în Madrid, deoarece Spania este o ţară intens digitalizată, cu un puternic sector antreprenorial, care beneficiază de pe urma utilizării produselor şi soluţiilor noastre. Decizia este una strategică, care vine natural, în contextul în care echipa din România are deja un istoric de activitate cu clienţi din Spania. Prin această nouă deschidere, suntem mai aproape de partenerii noştri din vestul Europei şi ne putem extinde portofoliul de clienţi cu noi companii din regiune." a declarat Liviu Sima, cofondator IT Genetics.

Potrivit sursei citate, în Spania, IT Genetics activează prin itgstore.es, o platformă intuitivă de e-commerce, cu o interfaţă prietenoasă, adaptată nevoilor clienţilor. Astfel, prin intermediul IT Genetics, sectorul antreprenorial spaniol va putea implementa unele dintre cele mai inovatoare soluţii de automatizare oferite de producători recunoscuţi la nivel mondial - Zebra, Honeywell, Citizen, Hewlet Packard sau Datalogic.

IT Genetics a investit peste 300.000 de euro în reprezentaţa spaniolă, fondurile fiind alocate predominant pentru dezvoltarea platformei de e-commerce. Datorită deschiderii către digitalizare şi a maturităţii pieţei spaniole, reprezentanţii IT Genetics estimează atingerea unei cifre de afaceri de 2.000.000 euro, pentru Spania, în următorii 3 ani.

IT Genetics estimează că va atinge vânzări de 12.000.000 euro, în 2022

În 2021, IT Genetics a atins pragul de 10.000.000 euro cifră de afaceri, având o creştere de 43% faţă de anul anterior. Aceste rezultate financiare au fost generate de extinderea portofoliului de produse dedicate proceselor industriale şi de dezvoltarea soluţiilor de automatizare cu ajutorul coboţilor.

"Rezultatele obţinute în 2021 demonstrează experienţa şi capacitatea echipei noastre de a înţelege şi a răspunde prompt provocărilor, chiar şi într-un context marcat de incertitudine şi schimbări permanente. Odată cu extinderea activităţii noastre şi în Spania, previziunile noastre pentru 2022 sunt mai ambiţioase şi ne aşteptăm să păstrăm acest trend ascendent,", declară Adriana Arhire, CEO, IT Genetics.

Pentru anul 2022, IT Genetics îşi propune o creştere de 20%.

Despre IT Genetics

Fondată în 2007, compania IT Genetics este un furnizor de tehnologie specializat în soluţii IT profesionale, pentru companii din România, Ungaria, Bulgaria şi Spania. Misiunea companiei este să contribuie la digitalizare, făcând tehnologia accesibilă tuturor companiilor, indiferent de natura şi mărimea lor, şi oferind soluţii integrate, care îmbină partea de hardware, cu cea de software.

În cei 15 ani de expertiză pe piaţa locală şi cea internaţională, compania a implementat proiecte complexe pentru clienţi din industriile de retail, HoReCa, transport, logistică, producţie, farma şi sănătate, educaţie, banking etc.

Soluţiile IT Genetics sunt create pentru a optimiza şi automatiza procesele de lucru, iar fiecare soluţie dezvoltată de companie este personalizată după specificul şi potenţialul de absorbţie al clientului.

În materie de hardware, IT Genetics beneficiază de o serie de parteneriate puternice, cu unii dintre cei mai apreciaţi producători internaţionali, precum Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic, Universal Robots, Elo, Star Micronics, SATO şi alţii, oferind clienţilor săi access la tehnologie de ultimă oră.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb